Skip to main content

Moş Crăciun, emisiune la Itsy Bitsy FM. Cum poate fi contactat

 
Moş Crăciun, emisiune la Itsy Bitsy FM. Cum poate fi contactat

Moş Crăciun a venit, anul acesta, mai devreme. Acesta are, începând de luni, 28 noiembrie, o emisiune zilnică la postul radio Itsy Bitsy FM, de luni până vineri în intervalul 20:00 - 21:00, în care va discuta cu copiii mari şi mici, din toată ţara.

Publicitate

Mai exact, tinerii vor trebui să pregătească pentru Moş Crăciun poezii, cântece, istorioare de viaţă, liste cu dorinţe şi chiar lista cu fapte bune şi rele, iar cei care îl vor suna pe acesta în intervalul în care este în direct, vor primi un set creativ LEGO®, cu tot cu autograf, potrivit unui comunicat de presă emis de postul radio.

Astfel, până în Ajun, Moş Crăciun va putea fi contactat seară de seară la telefon la *ITSY şi la mesajele audio venite pe WhatsApp la 0725 300 700.

Autor: Alexandru Aruşilor alexandru.arusilorpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gionis Gionis
    Unde lider postacule. Ce visezi ? Poate lideri la ora 00:00.

    Cel de-al unsprezecelea episod al serialului a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 22:53. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.1 puncte de rating și 20.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea 7.5 puncte de audiență și 19.0% share. 
  • Marian Marian
    Dupa ce sa terminat Clanul , atunci a obtinut si antena ceva
  • R R
    Dati audientele de aseara,Chefi la cutite ,lider de audienta cu ultimul battel

Trimite un comentariu

sus