Skip to main content

Inedit: Naţional TV prezintă de Revelion un program înregistrat acum doi ani. Detalii din culise. În trust anul acesta doar postul Favorit a realizat filmări pentru un show special

 
Diana Matei a fost gazda programului de Revelion realizat ]n 2021 de postul Na'ional TV şi a realizat un moment şi alături de soţul ei, Marian, şi taraful lor, Cleante / colaj: Paginademedia.ro
Diana Matei a fost gazda programului de Revelion realizat ]n 2021 de postul Na'ional TV şi a realizat un moment şi alături de soţul ei, Marian, şi taraful lor, Cleante / colaj: Paginademedia.ro

Din cauza problemelor financiare, postul Naţional TV a găsit o variantă inedită pentru a oferit totuşi telespectatorilor un program de Revelion cu muzică şi divertisment, aşa cum a obişnuit în ultimii ani. Pentru asta a scos „de la naftalină” show-ul realizat la trecerea dintre ani în 2021, pentru 2022. Prezentatori: Diana Matei şi Adrian Enache.

Publicitate

Naţional TV difuzează duminică, 31 decembrie, de la ora 20.00 un program intitulat „Start Revelion”. Deşi nu este notat în program, este vorba despre o reluare. Şi nu o reluare a vreunui program de divertisment recent, ci a programului de Revelion de acum doi ani.

Atât în grilele transmise de comunicarea postului cât şi pe site-ul Naţional TV programul este notat ca şi cum ar fi premieră.

CONTEXT. Astă vară, Dan Diaconu, directorul general Naţional TV, recunoştea situaţia postului: „E un moment foarte dificil. Nu mai facem producţii proprii, nici achiziţii. Folosim ce avem, mizăm pe serialele şi pe filmele indiene”. Şi a spus, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro, care sunt scenariile ce ar putea fi folosite de post în continuare.

GALERIE FOTO. Diana Matei şi Adrian Enache au fost gazdele filmărilor pentru Revelionul 2022 realizat de Naţional TV 

Iată ce conţine programul:

„În ediţia specială de Revelion, intitulată «Start Revelion», gazdele acestui program, Diana Matei şi Adrian Enache, dau bairam. Şi invită alături de ei artişti talentaţi, frumoşi şi puşi pe distracţie şi dans, aşa cum se purta pe vremea bairamurilor”, se notează pe site-ul nationaltv.ro. Nici măcar în acest text nu este precizat când a fost realizat acest show.

Potrivit surselor Paginademedia.ro este vorba despre programul de Revelion realizat în 2021 pentru trecerea în 2022.

„Se vor cânta piesele cele mai cunoscute, atât româneşti, cât şi internaţionale, care au făcut furori la petrecerile din anii ’80, ’90 şi 2000, iar artiştii care intră în joaca noastră sunt Nico, Bella Santiago, Adi Cristescu & Band, Diana Enache, Rareş Varniote, Proconsul, Jean de la Craiova, Axinte, Mariana Ionescu Căpitănescu, Marcela Fota, Vasilica Tătaru, Elena Cuculici, Ion Drăgan şi Nicolae Datcu”, se mai precizeată în aceeaşi sursă.

În continuarea descrierii programului se folosesc verbe la timpul prezent şi se fac câteva referiri la faptul că momentele muzicale sunt live. Din nou nicio referire la faptul că programul este o înregistrare de acum doi ani.

„Printre piesele care vor răsuna live la bairamul de la Naţional TV şi care nu vor lăsa pe nimeni să stea jos se număra: «Haide, vino înapoi» (N&D), «Sună periculos» (ASIA), «Hit Me Baby One More Time» (Britney Spears), «Macho Man», «Alin, Alin», «Se mărită Mona mea», «S-a rupt lanţul de iubire», piese din repertoriul Bonnie M, Madonna şi multe alte hituri nemuritoare. Bineînţeles că şi de această data, talentaţii instrumentişti care compun taraful Cleante vor asigura momentele live, iar coregrafia întregului Revelion este semnată de nu mai puţin talentaţii balerini de la High Class”, continuă aceeaşi descriere de pe site-ul ăpostului Naţioanl TV.

VIDEO. Ce mai conţine programul Naţioanl TV de Revelion: Două filme, dintre care unul cu nominalizări la Oscar – „Fight Club”

00.00: „Fight Club – Sala de lupte” („Fight Club”, acţiune, coproducţie, 1999, regia: David Fincher, cu Brad Pitt şi Edward Norton în rolurile principale) – film cu nominalizări la Oscar, care este disponibil şi pe platforma de streaming Netflix.

02.45: „Teroare la înălţime” („Stealth Fighter”, acţiune, SUA, 1999, regia: Jim Wynorski, cu Costas Mandylor, Ice-T şi Erika Eleniak în distribuţie).

VIDEO. Postul Favorit TV a realizat filmări speciale pentru Revelion 2024

„La cumpăna dintre ani vom sărbători alături de dumneavoastră. Am pregătit un «Revelion de poveste»! Vrem să vă mulţumim pentru că ne sunteţi un public minunat, pentru toată susţinerea şi iubirea pe care ne-o dăruiţi. În noaptea de Revelion ne dorim să vă bucurăm sufletele cu multă voie bună şi muzică de înaltă ţinută. Vă dorim ca anul ce vine să fie unul blând, cu sănătate şi iubire! La mulţi ani! Cu dragoste si recunoştinţă, Georgel Nucă, Roxana Ioana Birică Mititelu, Florin Grigore şi Mariana Cimpoiaşu”, au notat pe pagina de facebook Favorit TV gaydele show-ului dedicat trecerii în anul 2024

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus