Skip to main content

Nea Mărin revine cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi. Cătălin Moroşanu şi Cristi Iacob, invitaţi în prima ediţie

 
Nea Mărin revine cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi. Cătălin Moroşanu şi Cristi Iacob, invitaţi în prima ediţie

Nea Mărin se pregăteşte să revină la TV cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi. De data aceasta show-ul se derulează cu denumirea Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea.

Publicitate

Cel de-al 10-lea sezon găzduit de Nea Mărin va avea premiera luni, 8 ianuarie, de la 20.30, la Antena 1. Emisiunea se va difuza în zilele de luni, marţi şi miercuri.

Alături de Nea Mărin, în calitate de ajutoare vor fi şi de această dată Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, dar şi Sonny Medini (fost concurent Splash Vedete la Apă!) şi Rikito Watanabe (fost concurent Chefi la cuţite).

Cine sunt vedetele care deschid prima ediţie a noului sezon?

În prima ediţie a noului sezon cele patru vedete care vor fi puse la treabă de Nea Mărin sunt Tania Popa, Cristian Iacob, Cătălin Moroşanu şi Paula Chirilă.

Galerie foto:

Nea Mărin, alături de vedete, va străbate locuri din Dobrogea:

 „Mă bucur că în acest sezon am ajuns şi am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare.

Dacă tot eram acolo, am trecut graniţa şi în Bulgaria, ca să vedem cu ochii noştri de ce sunt românii atât de atraşi de ofertele vecinilor. Am văzut de toate, şi bune, şi rele, şi abia aştept să le descopere şi cei de acasă.

Aşa cum s-a întâmplat în ultimele ediţii, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă şi de a organiza spectacole pentru comunităţile în care am ajuns, spectacole care să promoveze şi care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat.

Pentru mine, nu a fost deloc un sezon liniştit, pentru că a mai apărut o problemă în viaţa mea: Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au început să mi se pară ascultători, după ce i-am cunoscut pe Rikito Watanabe şi Sonny Medini. Ce pot să vă spun e că mi-au mâncat zilele. O să vedeţi şi de ce!”, a mai spus Nea Mărin despre cele patru  „ajutoare” ale sale”

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus