Skip to main content

O voce nouă se aude la Kiss FM. Vine de la Pro FM

 
O voce nouă se aude la Kiss FM. Vine de la Pro FM

O nouă voce se aude, de azi, la Kiss FM. Este vorba despre Nico Creciunesc, care a fost până luna trecută la Pro FM. 

Publicitate

Va acoperi tronsonul de drive-time. Concret se va auzi, pentru început, între orele 15:00 şi 19:00. Din toamnă, va fi la microfon între 16:00 şi 19:00. 

Are 15 ani de experienţă în radio, iar în ultimii şapte s-a auzit la Pro FM. Ultima sa emisiune, la postul din familia RCS-RDS, a fost pe 9 iulie. 

Pasiunea pentru radio a început de la vârsta de 7 ani, iar la 19 ani a obţinut o slujbă la un post de radio local.

„Până să încep să lucrez la radio am tot improvizat. Înregistram, mă ascultam, ştergeam şi tot aşa, până consideram eu că sună bine. Radioul mi s-a părut mereu un mediu intim, personal şi foarte hot de a interacţiona cu oamenii care nu te văd, dar îşi pot face scenarii endless despre tine.

Iar acum, faptul că lucrez la Kiss FM e împlinirea visului pe care l-am ţinut în stand by timp de 14 ani. Am întârziat un pic, dar aşa-s fetele, n-ajung când le spune societatea, ajung când sunt pregătite, mature, şi desigur, când vor ele”, spune Nico Creciunesc.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Villy Villy
  O duce prea rau Pro FM. Dacă nu vin niște idei sau oameni de calibru vom auzi Digi24 FM în loc.
 • Ama Ama
  Alex Vidia are o minte brici, umor, e păcat că la Kiss n-a fost pus în valoare cu adevărat. La Guerrilla era sclipitor. Cu niste parteneri buni de emisiune ar face un Morning Show reușit Succes fiecăruia !
 • Gabi Gabi
  Puteați să întrebați și voi cum rămâne cu Alex Vidia
 • Andrei Andrei
  Pro FM a ajuns la un nivel atât de coborât, încât oriunde s-ar fi dus Nico ar fi reprezentat un pas în față (chiar și la Național FM sau la București FM).

  Sunt curios cum se va înțelege cu Berghea. Era o râcă de nedescris între ele atunci când au fost colege la 21. Pe de altă parte, se spune că Nico a fost dată afară de la 21 pentru că era prietenă cu unii de la Kiss. În rest, ma bucur pentru Nico. E unul dintre cei mai buni oameni de radio din FM. Succes!

Trimite un comentariu

sus