Skip to main content

Daniel Nuţă, în rolul lui Vlad Ţepeş pentru a treia oară. Filmările pentru „Noaptea lui Vlad” au început deja. Actori din „Clanul”, în distribuţie

 
Daniel Nuţă, în rolul lui Vlad Ţepeş pentru a treia oară. Filmările pentru „Noaptea lui Vlad” au început deja. Actori din „Clanul”, în distribuţie

Se pregăteşte o nouă producţie românească. Daniel Nuţă, actorul din „Ascensiunea Imperiului Otoman”, „Egregora” şi din serialele de la Antena 1 „Sacrificiul” şi „Adela”, va fi pentru a treia oară în rolul lui Vlad Ţepeş.

Publicitate

Filmul cu Daniel Nuţă se numeşte „Noaptea lui Vlad”, iar în distribuţie fac parte mai mulţi actori din serialul Clanul de la Pro TV.

Producătorii anunţă că, cel mai probabil, filmul va fi lansat în cinematografele din ţară în jurul datei de 1 iunie.

Daniel Nuţă poate fi urmărit în serialul Groapa, care este disponibil pe platforma Voyo, deţinută de Pro TV.

Din distribuţie fac parte nume cunoscute precum:

  • Monica Bârlădeanu (în rolul Reginei Maria) - Face parte din producţia Groapa (Pro TV). A jucat în Vlad (Pro TV), Taximetrişti, Despre oameni şi melci.
  • Bogdan Farcaş (în rolul Apostolului Andrei). A jucat în Clanul (Pro TV), Vlad (Pro TV), Klaus şi Barroso, Libertate, Ramon.
  • Denis Ştefan (în rolul lui Dragoş) - A jucat în Inimă de ţigan, Regina, Aniela (Acasă TV), Vlad (Pro TV), Sabina.
  • George Burcea (în rolul lui Cuza) - Joacă în Bravo, tată. A făcut parte din producţiile Dampyr, Wednesday.
  • Filip Munteanu din Clanul în rolul băieţelului Vlad,
  • Giulia Anghelescu (Raluca, mama lui Vlad). A jucat în Faci sau taci.
  • Marian Olteanu (în rolul tatălui) - Este rolul principal în Clanul. A jucat în Sacrificiul (Antena 1), RUXX, Vlad (Pro TV)
  • Costel Caşcaval (Paznicul Nea Bebe). A jucat în Libertate, Umbre, Păcatele Evei.

FOTO. Imagini cu actorii din filmul Noaptea lui Vlad

Câteva imagini video de pe platourile de filmare se pot vedea AICI.

Dorian Stan, producătorul filmului, co-owner Griviţa Studio:

„E un popcorn movie cu mult suflet şi cu o perspectivă inedită asupra unor eroi din istoria românilor. Un proiect la care am visat de peste zece ani, din perioada în care, alături de regizor şi de scenarist, puneam în scenă spectacole de teatru istoric în aer liber, care se bucurau de un succes extraordinar. Acum a venit momentul să trecem la următorul nivel şi să facem film.”

Producătorii anunţă că, cel mai probabil, filmul va fi lansat în cinematografele din ţară în jurul datei de 1 iunie.

Filmările au început la Muzeul Imersiv al Noilor Arte – MINA şi vor continua în Bucureşti la Griviţa Studio, Muzeul Naţional de Geologie, precum şi în ţară, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, Rezervaţia de zimbri de la Haţeg şi cetăţile de la Enisala şi Histria.

Povestea din film

„Povestea e centrată în jurul relaţiei dintre copilul din zilele noastre, Vlad şi domnitorul Alexandru Ioan Cuza - care, într-o împrejurare ce va fi descoperită în sala de cinema de către spectatori – are la dispoziţie o oră şi jumătate pentru a-i spune o poveste foarte importantă, ce îi va influenţa băieţelului destinul”, anunţă producătorii.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus