Skip to main content

MUTARE. Observatorul 16, mutat la bătaie cu Ştirile Pro TV de la 17. Emisiunea promite un nou concept

 
MUTARE. Observatorul 16, mutat la bătaie cu Ştirile Pro TV de la 17. Emisiunea promite un nou concept

Grila Antenei 1 vine cu schimbări, de săptămâna viitoare: mai multă Mireasa, iar ştirile Observator de la 16.00 se mută la o altă oră. Totodată, emisiunea Nu te supăra, frate dispare din grila Antenei 1, iar postul rămâne doar cu Preţul cel bun

Publicitate

Observatorul de 17.00 va concura cu Ştirile Pro TV de la 17.00, unul dintre cele mai puternice „branduri” ale Pro TV. Dacă Ştirile Pro TV de la 17.00 sunt cunoscute drept ştirile unde sunt prezentate doar accidente şi tragedii, reprezentanţii Antenei spun că vor să vină cu un nou concept pentru Observator. 

„România, acum este conceptul sub care jurnalul va acoperi toate subiectele importante ale zilei şi toate informaţiile de interes general ale momentului. De la economie la sănătate, de la administraţie la educaţie, de la politică la meteo, Observator 17 le va oferi telespectatorilor toate evenimentele zilei, iar părerile lor se fac auzite în continuare la Observator 17. Cei de acasă pot trimite comentarii legate de subiectele zilei şi o parte dintre ele vor fi prezentate în direct, de luni până vineri, de la ora 17:00, la Antena 1”, anunţă reprezentanţii Antenei 1.

Programul va fi prezentat de Mihaela Călin şi Florin Căruceru. Observatorul Antenei 1 a mai fost difuzat de la 17.00 şi anul trecut, după ce Acces Direct a ieşit din grila postului şi s-a mutat la Antena Stars. 

Iată pe scurt, cum va arăta programul de după-amiază al Antenei 1:

  • Emisiunea Mireasa, cu Simona Gherghe - de la 14.00, la 16.00 
  • Mireasa - Capriciile iubirii, cu Gabriela Cristea, de la 16.00, la 17.00
  • Observator - de la 17.00, la 18.00
  • Preţul cel bun - de la 18.00 la 19.00

Despre schimbările de la Mireasa

Printre noutăţile pe care le va aduce Mireasa – Măştile iubirii se numără interviuri 1 la 1 atât cu concurenţii din casă aflaţi într-o stare de spirit sau o situaţie mai specială, cât şi cu persoane din exterior, dar relevante pentru show-ul de la Antena 1.

Totodată, Gabriela va merge în vizită la foşti concurenţi iubiţi de publicul reality show-ului matrimonial şi le va aduce telespectatorilor noutăţi din vieţile acestora.

Pe lângă acestea, gazdei show-ului i se vor alătura în platou atât specialişti în relaţiile de cuplu, cât şi vedete din show-biz-ul românesc.

Gabriela Cristea: 

„Sunt fericită să vă anunţ că începând de săptămâna viitoare, de luni până vineri, de la ora 16:00, ne vedem în direct, pe Antena 1 şi AntenaPLAY cu emisiunea Mireasa – Măştile iubirii. Am primit vestea cu mare bucurie, mai ales că întotdeauna un program tv, cu o asemenea vechime şi un public atât de fidel, trebuie să ţină pasul cu acesta şi să se dezvolte odată cu societatea.

Ne dorim ca prin acest format să aducem în faţa telespectatorilor alte şi alte perspective şi totodată să îi ţinem la curent cu parcursul foştilor concurenţi. Interviuri care până acum se realizau fie online, fie telefonic, începând de acum vor fi făcute chiar de mine, 1 la 1, în platoul emisiunii sau în vizitele mele prin ţară, pentru a surprinde cât mai profund emoţiile şi trăirile interlocutorilor. Invit astfel telespectatorii să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Antena 1 şi să descoperim împreună măştile iubirii din casa Mireasa!”.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus