Skip to main content

OPPO sponsorizează UEFA. Câte sezoane şi ce competiţii

 
Italia a câştigat UEFA Euro 2020 - Sursa foto: Facebook/UEFA
Italia a câştigat UEFA Euro 2020 - Sursa foto: Facebook/UEFA

Producătorul chinez de telefoane OPPO a anunţat astăzi că devine partener oficial al UEFA. Parteneriatul a fost semnat pe doi ani.

Publicitate

Ce competiţii vor fi bifate?

UEFA Champions League, Supercupa UEFA, finala UEFA Futsal Champions League şi finala UEFA Youth League, pentru următoarele două sezoane, se arată într-un comunicat.

William Liu, Preşedinte Global Marketing, OPPO:

„Suntem încântaţi să colaborăm cu UEFA şi să lucrăm împreună pentru a inspira fanii fotbalului în timpul competiţiilor”.

Guy-Laurent Epstein, Director de Marketing, UEFA:

„Suntem încântaţi să îi urăm bun venit lui OPPO în familia UEFA, alături de cea mai mare competiţie de club din lume – UEFA Champions League.

OPPO este un lider global în tehnologia mobilă şi împreună aşteptăm cu nerăbdare să avansăm eforturile noastre de a conecta şi inspira fanii fotbalului din întreaga lume”.

Cei doi parteneri vor „evidenţia momentele importante care se petrec în joc şi în atmosfera jocului“, precizează sursa citată.

De asemenea, ca parte a parteneriatului, OPPO se va bucura de o vizibilitate ridicată, apărând pe fundaluri de difuzare şi pe stadioane, inclusiv pe reclamele perimetrale extinse, pe site-ul web şi pe reţelele sociale ale UEFA Champions League.

Momentele de inspiraţie surprinse în timpul meciurilor vor fi distribuite într-o galerie OPPO de pe site-ul UEFA Champions League şi pagina dedicată OPPO de pe site-ul UEFA Champions League.

Parteneriatul va pune în valoare terminalele OPPO, seriile Find şi Reno, precum şi produsele OPPO IoT noi şi viitoare, cum ar fi căştile şi un nou smartwatch al producătorului.

Producătorul de smartphone-uri este deja în al patrulea an de parteneriat cu Wimbledon şi Roland Garros, fiind totodată şi partener global al Consiliului Internaţional de Cricket (ICC).

OPPO are o prezenţă în peste 50 de ţări şi regiuni, cu mai mult de 40.000 de angajaţi.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru și Răzvan Fodor sunt prezentatorii emisiunii Splash! Vedete la apă sezonul 5 la Antena 1: https://www.tvmania.ro/monica-birladeanu-ramona-olaru-si-razvan-fodor-prezinta-splash-vedete-la-apa-2022-364478

Trimite un comentariu

sus