Skip to main content

VIDEO. Hai să socializăm! Gata cu restricţiile! Orbit, campanie "la ei" şi la noi. În România, apare şi vocea lui Mihai Morar. Unde?

 
Mihai Morar Radio ZU
Mihai Morar Radio ZU

VIDEO. "Pentru când va veni momentul", e ideea campanie pe care Orbit a lansat-o mai întâi în Anglia, apoi în toată lumea. O campanie care să încurajeze socializarea, după - în unele zone - lunile de lockdown şi de restricţii.

Publicitate

Campania a intrat şi în România, iar în spot se aude şi vocea lui Mihai Morar. Unde se aude? Chiar la ...radio, pentru că în spot se aude şi ceva de la radio.

Reclama este creată de Energy BBDO şi a fost lansată în România de Mars Central Europe. Spotul vine şi în România după ce în Marea Britanie a prins la public. 

E difuzat începând de luni, 24 mai, pe posturile  Pro TV, Pro 2, Pro Cinema, Pro X, Pro Gold, Antena 1, ZU TV, Kanal D, AMC, Comedy Central, History Channel, National Geographic, TNT, N24 Plus, AXN black, AXN white, KISS TV, Magic TV, U TV, Look sport. Va rula până la mijlocul lui august.

Get your ding back este sloganul în varianta din limba engleză. În limba română, sloganul a fost adaptat ca "Recapătă-ţi Mojo-ul". O traducere venită nu din România, ci de la EG+, o agenţie din Marea Britanie.

 „Promovează restabilirea încrederii şi încurajarea întâlnirilor cu ceilalţi, odată cu reluarea plăcerii de a mesteca gumă pentru o senzaţie de prospeţime în orice împrejurare”, spun cei de la Orbit.

Tocmai de aceea, spotul are în prim-plan mai mulţi oameni care se bucură excesiv la finalul perioadei de izolare socială. Bucuria şi entuziasmul oamenilor sunt realizate prin mai multe scenarii: săruturi pasionale public sau reluarea muncii de la birou. 

VIDEO. Spotul celor de la Orbit - „Pentru când va veni momentul”

 

GALERIE FOTO. Campania Orbit

 

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus