Skip to main content

VIDEO. Piedone, deranjat de o ziaristă Digi24. La întrebare a răspuns cu insinuări

 
VIDEO. Piedone, deranjat de o ziaristă Digi24. La întrebare a răspuns cu insinuări

Cristian Popescu Piedone, actualul primar al sectorului 5 şi candidat la Primăria Capitalei, s-a răstit la o jurnalistă de la Digi24. Astăzi, la o conferinţă de presă, Piedone a fost deranjat din cauza unei întrebări adresate de Elena Crângaşu, reporter Digi 24.

Publicitate

Jurnalista l-a întrebat pe Piedone ce spune despre acuzaţiile, conform cărora şi-ar fi angajat rudele şi apropiaţii la primărie.

Ce a răspuns primarul?

Redăm discuţia dintre Piedone şi reporterul Digi24:

Elena Crângaşu: Conform unor investigaţii sunteţi acuzat că vă angajaţi rudele şi apropiaţii în Primărie şi în instituţii subordonate. Cum comentaţi aceste acuzaţii?

Piedone: De unde sunteţi?

Elena Crângaşu:  Nu contează de unde sunt.

Piedone: Ba da. Sunteţi de acolo de unde se finanţează Nicuşor Dan, pe dumneavoastră, pe HotNews. Ba eu vă spun şi vă răspund şi la întrebare. Nu, nu, nu sunteţi de la HotNews, sunteţi în consorţiul în care Nicuşor Dan primeşte donaţii şi cerşeşte în continuare donaţii să finanţeze HotNews, G4media şi.

Pe mine nu mă interesează. Eu nu sunt ca doctorul Crîstoiu să mă ascund după perdea dacă am integritate sau nu. Astăzi vă spun că nu există nicio problemă de legalitate la tot ce s-a angajat în Primăria Sectorului 5. Punct.

Supărat că i s-a adresat această întrebare, primarul sectorului 5 nu a mai dorit să răspundă la alte întrebări şi a plecat.

VIDEO. Piedone, deranj de întrebarea reporterului de la Digi24

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus