Skip to main content

VIDEO. Jurnalista TVR Izabela Marinescu şi-a lansat podcastul Poveşti sănătoase

 
Izabela Marinescu
Izabela Marinescu

VIDEO. Încă un podcast. Jurnalista Izabela Marinescu, co-moderator al emisiunii Punctul critic pe nişa de sănătate de la TVR 1, şi-a lansat un podcast.

Publicitate

Proiectul din online se numeşte Poveşti sănătoase şi abordează subiecte despre sănătate. În dialog cu jurnalista de la TVR se vor afla medici, psihologi, nutriţionişti şi experţi în sănătate.

Primele trei episoade sunt disponibile deja pe canalul de YouTube al Izabelei Marinescu. Podcastul  este disponibil şi pe platformele Spotify şi Apple Podcast.

Cine este Izabela Marinescu?

  • Jurnalist în cadrul Televiziunii Române
  • Producător şi realizator al podcastului Poveşti sănătoase
  • Ambasador MAgia MAternităţii, proiect iniţiat şi dezvoltat de Asociaţia ProMAMA
  • Voluntar pentru Asociaţia Română de Educaţie în Alergii
  • Activitate anterioară: prezentator de ştiri, realizator şi prezentor de emisiuni tv, consilier de ministru în Guvernul României şi purtător de cuvânt în administraţia Capitalei
  • Consultant în sfera de imagine şi comunicare
  • Consilier pentru dezvoltare personală şi formator acreditat
  • Autor al cărţii "Reţete aburite pentru mămici grăbite“/“Steamy and Savory Taste for Moms in a Haste”)

Primul sezon va avea 8 episoade. Cine a deschid primul sezon al podcastului Poveşti sănătoase?

În primul episod a fost Dr. Alice Dona Mitu, medic specialist în geriatrie şi gerontologie. Medicul este acum la conducerea secţiei de geriatrie la prestigiosul Spital Regina Astrid din Malmedy, Belgia.

VIDEO. Poveşti sănătoase, episodul 1

Izabela Marinescu, despre Poveşti sănătoase:

„Scopul podcastului POVEŞTI SĂNĂTOASE este de a schimba mentalităţi şi atitudini, de a educa, de a îndruma şi a contribui la creşterea încrederii. De a aduce pacientul mai aproape de doctori, de a umaniza experienţa din cabinetul medical sau din spital (....).

De aceea îţi aduc în studio medicul, cu povestea lui de viaţă. Ne spun ei înşişi traseul profesional, formarea ca om şi specialist, de ce au revenit în România după studii sau stagii în străinătate sau de ce aleg să plece să practice altundeva.”

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus