Skip to main content

INEDIT. Poliţiştii din România, actori într-un serial care va fi pe AXN. Se filmează deja în Bucureşti. Ce rol are Poliţia Română în serial?

 
INEDIT. Poliţiştii din România, actori într-un serial care va fi pe AXN. Se filmează deja în Bucureşti. Ce rol are Poliţia Română în serial?

Poliţiştii români vor fi actori într-un serial care va fi difuzat de AXN. Vor avea rolurile principale în producţie. Poliţia Română va contribui mai mult la serial. Detalii, în continuare:

Publicitate

"Oamenii legii" titlul serialului care deja se filmează în Bucureşti, cu poliţişti şi maşini de la Poliţia Română. Cum se derulează episoadele? În ce constă parteneriatul cu Poliţia Română?

Foarte important de menţionat: serialul este unul de ficţiune, însă cei care joacă sunt poliţişti adevăraţi (pe lângă actorii "de meserie").

Practic, fiecare episod conţine mai multe cazuri (de ficţiune, nu reale) care sunt reconstituite ca şi cum ar fi o anchetă adevărată (aşa-numitul gen Scripted Reality Show - ficţiune prezentată în stilul reality).

Scenariul este făcut după formatul internaţional Karlsbridge, Police in Action, care a rulat în Cehia, Slovacia sau Germania. Cazurile  din producţia internaţională sunt "localizate" pentru România cu ajutorul Poliţiei Române.

Poliţia Română are "dublu-rol" în serial:

- odată cu prezenţa poliţiştilor adevăraţi ("actorii" care îşi joacă rolul)

- odată în calitate de consultanţi, astfel încât cazurile din scenariu (jafuri, trafic, violenţă domestică etc) să fie adaptate la procedurile folosite de Poliţia Română

Totodată, echipele de producţie vor coopera cu unităţile speciale ale poliţiei, cum ar fi Brigada Criminalistică, Brigada Antidrog şi se vor baza pe logistica complexă a acestora, de la echipamente de urmărire până la elicoptere.

Când va începe serialul?

Serialul Oamenii Legii va debuta pe AXN pe 14 noiembrie şi va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00. Este prima producţie locală în România a companiei Antenna Entertainment, care deţine canalele AXN în regiunea Europei Centrale şi de Est.

Cum sunt organizate episoadele?

Poliţiştii Români vor juca rolul a patru echipe de investigaţie, fiecare cu un set de cazuri (din scenariul de ficţiune) de rezolvat.

Serialul are 20 de episoade, iar fiecare episod va prezenta trei scenarii de cazuri diferite, din momentul în care Poliţia primeşte apelul la 112 şi până la rezolvare.

Serialul Karsbridge - Police in action este produs în România de Paprika Studios.

Oficialii AXN spun că au şi alte producţii locale în plan.

Gergely Benda, General Manager Antenna Entertainment:

"România este un teritoriu important pentru compania noastră şi, de aceea, am decis să începem să producem conţinut local, în premieră, în acest an.

Oamenii Legii este doar primul pas în strategia noastră pe termen lung, care îşi propune să plaseze Antenna Entertainment ca unul dintre noii jucători pe piaţa locală în ceea ce priveşte producţiile originale. 

Planurile noastre pentru anii următori includ dezvoltarea de conţinut atât scripted, cât şi reality, adăugând astfel mai multă savoare locală."

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Astăzi au început filmările pentru sezonul 2 din serialul Clanul.
  • jk jk
    @abc+ Si sigla Antenei Stars a fost modificata
  • abc+ abc+
    Antena1 a schimbat “a”-ul din siglă.
  • jos masca jos masca
    Inedită poză. Oricât de mult nu i-aș simpatiza pe polițiști, nu cred ca exista polițist(ă) să mai poarte mască, mai ales afară. Cu excepția cazurilor în care propaganda cere. Așa ați facut când îl prezentați pe un ilustru necunoscut, de la eutopa fm. Ați pus o poză în care purta mască. Îmi puteți spune de ce insistați cu ***? Sunteti fani jurma? Vi s-a urât cu normalitatea? Mulțumesc

Trimite un comentariu

sus