Skip to main content

Platforma Disney+, care se lansează luna viitoare în România, a lansat abonamentul anual. Care este preţul

 
Copyright: Disney
Copyright: Disney

Platforma Disney+, care urmează să fie lansată în România în luna iunie, a lansat precomenzile pentru abonamentele anuale, la un preţ redus. Astfel, noii anonaţi vor putea achiziţiona un abonament pe 12 luni, la preţ de opt. 

Publicitate

Preţul abonamentului anual pentru Disney+ este de 239,90 lei, în loc de 299,90 de lei, adică de 20 de lei pe lună

Oferta de lansare este disponibilă până pe 13 iunie la miezul noptii, înainte de lansarea Disney+ şi poate fi activată până în data de 26 iunie 2022.

Serviciul de streaming se va lansa în România pe 14 iunie. Preţul standard al abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei.

Ce titluri anunţă Disney+

Platforma video on demand Disney+ va găzdui titluri marca Disney, Pixar, Marvel sau Star Wars

Printre acestea amintim „Povestea lui Boba Fett” şi „The Mandalorian”, de la producătorul executiv şi scenaristul Jon Favreau şi mult-aşteptata serie “Obi-Wan Kenobi”.

În plus, abonaţii vor putea viziona seria „Moon Knight”, produsă de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac în rolul lui Steven Grant, un blând angajat al unui magazin de cadouri, care devine chinuit de pierderi de memorie şi de amintiri dintr-o altă viaţă, dar şi „Shang-Chi şi legenda celor zece inele”, nominalizat la Oscar, cu Simu Liu şi Awkwafina.

Abonaţii vor putea să urmărească, de asemenea, filmul „Luca” de la Studiourile Disney şi Pixar, nominalizat la Oscar, producţia „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, film câştigător al unui Premiu Oscar, care prezintă povestea unei familii extraordinare, Madrigal şi „Cruella”, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul legendarei „Cruella de „Vil”.

Din categoria divertisment general, abonaţii vor putea viziona producţii precum serialul de comedie “Crime în imobil”, mini-seria “Pam and Tommy”, “The Kardashians”, “Regine”, cât şi serialele “Familia Simpson”, „Anatomia lui Grey”, “9-1-1” şi “Black-ish”. De la National Geographic, cei care se vor abona pe platforma Disney+ vor avea acces la seria originală Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” şi filmul documentar “Free Solo” premiat cu Oscar.

Cum se activează oferta:

  • Cei interesaţi trebuie să acceseze www.disneyplus.com pentru a-şi înscrie adresa de email şi pentru a consulta termenii şi condiţiile complete.
  • Începând cu ziua lansării (14 iunie 2022), cei care s-au înregistrat vor primi pe email un link unic pentru ofertă.
  • Această ofertă introductivă va fi disponibilă numai pentru cei care se înregistrează până pe 13 iunie la miezul nopţii.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex M. Alex M.
    O ofertă foarte bună, ar trebui ca cei de la Netflix să facă ceva serios ca să-și păstreze abonații.

Trimite un comentariu

sus