Skip to main content

Surpriza sezonului. Eurosport pierde drepturile Premier League pentru România. Cine le va difuza

 
Surpriza sezonului. Eurosport pierde drepturile Premier League pentru România. Cine le va difuza

Premier League nu va mai fi difuzat în România de Eurosport după o „tradiţie” opt ani. Începând din sezonul 2022, drepturile pentru campionatul britanic au fost preluate de alte două televiziuni. Este vorba despre Digi Sport şi Look Sport, care au achiziţionat drepturile în urma unei licitaţii.

Publicitate

Digi şi Loog au preluat drepturile pentru următoarele trei sezoane, au anunţat cele două televiziuni - 2022/2023, 2023/2024 şi 2024/2025.

Serghei Bulgac, CEO DIGI | RCS & RDS:

„Ne face plăcere să anunţăm că Digi Sport va transmite următoarele trei sezoane ale campionatului Premier League, conţinut care completează perfect varietatea de competiţii sportive adusă în casele a milioane de fani ai fotbalului şi ai sportului în general. Conţinutul de calitate, echipa de profesionişti, entuziasmul şi experienţa lor, şi, nu în ultimul rând, notorietatea ne ajută să fim lideri pe piaţa canalelor sportive din România.”

 George Petrule, director programe Look Sport:

„Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm drepturile pentru Premier League, unul dintre cele mai valoroase şi mai spectaculoase campionate ale lumii. Faptul că două dintre ultimele 3 finale UEFA Champions League s-au jucat între 4 echipe diferite din Premier League spune totul despre puterea acestei competiţii. Prin aducerea sa în portofoliul companiei, Grupul Clever îşi demonstrează încă o dată calitatea de jucător important pe piaţa drepturilor sportive şi de furnizor de content premium pentru telespectatorii din România. Jucători de talia lui Kane, Lukaku, De Bruyne sau Salah, dar şi tehnicieni precum Guardiola, Klopp, Tuchel, Benitez vor garanta întotdeauna spectacol şi audienţe”, a declarat

Eurosport a difuzat Premier League fără întrerupere în România începând din 2013.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vlad Vlad
    Pacat, comentatorii de la eurosport nici nu se compara cu cei de la digi.
  • Silviu Silviu
    Nu stiu cat de bine e asta. Digi si Look au deja o groaza de meciuri de difuzat in week end unde mai baga si premier league. Tare mie frica ca vor difuza 2,3 meciuri pe etapa.
  • CIA CIA
    Cred ca e timpul sa se inceteze aceasta sarada! Drepturile au fost cumparate de Digi, doar nu credheti ca Look are zeci de milioane de euro de aruncat pentru drepturi. Televiziunile Clever sunt doar o filiala Digi detinuta prin interpusi. Televiziunile Look sunt un Vehicul prin care drepturile detinute de Digi sunt valorificate si la alti operatori de cablu. Vodafone sau Orange n-ar accepta sa plateasca pentru niste televiziuni cu numele de Digi , dar fata de Loook se prefac ca inchid ochii. De unde credeti ca are amaratul de Orlando zeci de milioane de euro sa arunce pe drepturi TV?
  • RzV RzV
    Cu siguranta o pierdere imensa pentru Eurosport. Era continutul lor de baza care mai atragea audienta.
    Acum va urma o crestere si mai mare pentru Digi si Look, era un campionat dorit de microbisti.
    Si e probabil ca cele doua sa mai creeze la anul inca un post pentru a avea unde difuza tot continutul care se mareste.
  • Adi Adi
    Doamne, ce comunicat poate sa dea acest Petrule sau cum îl cheamă!! Auzi la el, Benitez !!! Ăsta dă un comunicat și habar nu are că Benitez antrenează o echipă care e pe locul 14!! Chiar asa habarniști sunt la Look?
  • Mirci Mirci
    Stefan, la fel zic si eu... nici nu ma va mai interesa Eurosport 4K.
  • Soby Soby
    Înainte, Premier League a fost difuzat la Telesport și Dolce Sport (actualul Telekom Sport) dinainte să preia Eurosport în 2013.
  • mircea mircea
    adica grupul digi. toata lumea stie ca adrian il are sef pe zoltan. astia de la eurosport pareau ca au ceva materie cenusie dar se pare ca nu. vedeti ca de banii aia o faceati pe prima locul 4 constant cu o zi pe saptamana locul 3- dar aici e vorba tot de putina materie cenusie.
  • Stefan Stefan
    Ma bucur. Acum pot vedea Eurosport 1 international fara sa am nevoie de un televizor 4K

Trimite un comentariu

sus