Skip to main content

Bogdan şi Shurubel au colegă nouă după ce Adela Popescu a trecut la Sunt celebru, scoate-mă de aici

 
Bogdan şi Shurubel au colegă nouă după ce Adela Popescu a trecut la Sunt celebru, scoate-mă de aici
Bogdan Ciudoiu şi Shurubel s-au întors la Vorbeşte lumea, de pe Pro TV, şi cu o nouă colegă în locul Adelei Popescu.
Publicitate
 
După ce Adela Popescu a trecut ca prezentatoare la show-ul Sunt celebru, scapă-mă de aici, alături de Cabral, Pro TV a găsit o nouă vedetă care să acopere golul de la Vorbeşte lumea. 
 

Este vorba despre Lili Sandu care a colaborat de mai multe ori cu Pro TV pentru diferite emisiuni. Lili Sandu a mai prezentat inclusiv Vorbeşte lumea, în vara lui 2021, pe timp de vacanţă. ,
 
 
Bogdan Ciudoiu:
 
„Incredibil că deja a trecut vara, au trecut zilele de vacanţă şi de leneveală, dar e momentul să ne adunăm şi să ne apucăm de treabă. Deşi, sincer, e o exagerare să o numesc treabă. Ştiţi deja că e o distractie generală în platou şi, în plus, anul ăsta ni se alătură una dintre cele mai reuşite creaţii ale Domnului, Lili Sandu! Nu ne mai rămâne decât să ne distrăm şi să aflăm împreună ce mai Vorbeşte Lumea la Pro TV.”

Shurubel:

”Sezonul ăsta îmi propun să o fac fericită pe mama, aşa că o să îmi aranjez mai des barba şi freza, o să port mai des sacouri şi o să râd cu toată gura. De fapt, vreau să râd din tot sufletul şi să râdă toţi cei de acasă cu noi sau chiar de noi. Pentru mine, important e să te facem să simţi că atunci când te uiţi la Vorbeşte Lumea, parcă greutăţile nu-s aşa de grele şi parcă tu ai mai multă energie să le infrunţi zâmbind”.

Lili Sandu:

„Sunt extrem de fericită să mă reîntorc în televiziune şi mai mult decât atât să mă alătur ca şi prezentator unei emisiuni care ocupă un loc special în inima mea. Vorbeşte Lumea este un proiect de suflet şi abia aştept să îmi beau cafeaua împreună cu telespectatorii şi cu cei doi minunaţi, Shurubel şi Bogdan!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus