Skip to main content

Dansând pe gheaţă. Ştefan Bănică, prezentator la show-ul Dancing on Ice, la Antena 1

 
Dansând pe gheaţă. Ştefan Bănică, prezentator la show-ul Dancing on Ice, la Antena 1

Dancing on Ice, noul show de dans pe gheaţă al Antenei 1, care debutează sâmbătă, îl va avea pe Ştefan Bănică prezentator, anunţă prezentatorul.

Publicitate

Colaborarea lui Ştefan Bănică, cu producătoarea show-ului Mona Segall, datează încă de pe vremea Dansez pentru tine, de la Pro TV. 

Ştefan Bănică o va avea alături pe Irina Fodor, cea care a mai prezentat la Antena 1 show-urile Chefi la Cuţite şi Asia Express, după plecarea Ginei Pistol în concediu de maternitate. Irina Fodor mai prezintă şi Chefi fără limite, la Antena 1. 

Ştefan Bănică, despre noul proiect:

„Mă bucur că încep un proiect nou în televiziune şi că voi lucra cu echipa cu care am mai lucrat ani buni, tot în televiziune. Îmi place că fac parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară în România, Dancing on Ice – Vis în doi, pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor.

O emisiune extrem de ambiţioasă, ţinând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenţii, care dansează în timp ce patinează. Plus că, după mulţi ani, iată, în sfârşit, o emisiune live, cu totul altceva faţă de o emisiune înregistrată. Adrenalina va fi mult mai mare şi responsabilitatea asemenea. Şi, chiar dacă am facut peste 100 de emisiuni în direct, timp de 4 ore, recunosc că tot am emoţii.”

La rândul ei, Irina Fodor spune că noul proiect este copleşitor, frumos şi deloc uşor.

„În patinaj trebuie să fii ferm şi în acelaşi timp delicat ca un fulg de zăpadă. Fiecare concurent va trebui să îşi găsească echilibrul ăsta foarte fin, dar după ce îl vor găsi, şi am încredere că o vor face, poveştile care se vor spune pe gheaţă vor fi fermecatoare.

Mă bucur mult că patinajul este adus în lumina reflectoarelor într-un show tv. Faptul că prezint alături de Ştefan este pentru mine o onoare şi o responsabilitate în aceeaşi măsură, având în vedere experinţa lui în tot ce înseamnă emisiuni live”, povesteşte Irina Fodor.

Despre format: Nouă cupluri formate din celebrităţi şi partenerii lor profesionişti vor patina în show-ul care va fi difuzat în direct. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenişan şi Cătălin Cazacu sunt vedetele care au acceptat provoarea. 

Citeşte şi: 

Dansez pentru tine pe gheaţă. Noul show al Antenei 1 începe săptămâna viitoare

FOTO. Cine sunt concurenţii noului show Dancing on Ice, de la Antena 1

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MARIA CUC MARIA CUC
    Spectacolul e cum e,dar Banica e execrabil!Nu are talent de prezentator,nu are haz,e antipatic!Sa-si vadă de Veta!!!
  • Alexandra Alexandra
    Pacat. Alina Pușcaș ar fi fost mai potrivită.
  • geo geo
    Băieți, încă mai aveți timp, să vă scoați show-ul din grila de programe. Motive ar fi multe. Gasiti voi una, cum ca unele vedete au cedat la antrenamente. Pentru ca nu oricine poate dansa pe gheață, la pretențiile unui show TV live, după o scurtă pregătire !
  • Andrei Andrei
    Nu cred că o să meargă deși tânjeam după un show cu o oarecare strălucire, ușor luxury și nu bețivi în cizme de cauciuc ca la Pro.

    N-o să meargă pentru că nu e o perioadă bună, e o agitație media care nu-ti permite să te uiți la un astfel de show. Partea de promivare a fost slabă, se bazează foarte mult pe Instagram și prea puțin câți oameni sunt interesați real să vadă show-ul. Personal nu cred că sunt foarte mulți care știu despre acest show, e programat foarte din scurt și nu au venit cu un mesaj clar despre el. Păcat
  • Allex Allex
    Salut intenția oricărui producător de televiziune din România de a produce emisiuni live! Aceasta este televiziunea adevărată, cea live! Cât despre format, gradul de uzură al emisiunilor de acest gen în țara noastră, distribuția etc .. s-au spus destule.
  • Howard Howard
    Wow! Șocant! Nu ne așteptam deloc ca Stefan Banica să prezinte emisiunea :))))))
    Avand în vedere a cui copie este, era foarte previzibil că el va prezenta.
    Pe Irina se pare ca o bagă acum să prezinte tot. Aceleași persoane, multe emisiuni.
  • Ha Ha
    Leșin, măcar au readus spiritul Dansez Pentru Tine până la capăt =)))))

Trimite un comentariu

sus