Skip to main content

30 de ani de Pro FM, sărbătoriti cu 30 de ore în direct la radio şi pe Tik Tok. Printre invitaţi vor fi Alina Eremia, Roxen, WRS, Liviu Teodorescu

 
Miruna Rumina şi Gabriel Fereşteanu
Miruna Rumina şi Gabriel Fereşteanu

Aniversare inedită pentru Pro FM. Postul de radio Pro FM, fondat acum 30 de ani de Adrian Sârbu şi deţinut în prezent de grupul Digi, sărbătoreşte într-un mod special cele trei decenii de la lansare.

Publicitate

Astfel, de vineri seara (adică din 5 mai), postul de radio va fi LIVE timp de 30 de ore, cu invitaţi în studio şi cu transmisie simultană şi pe contul de TikTok al postului de radio.

Startul: vineri, 5 mai, începând cu orele 22:00, imediat după Garsoniera lui Fereşteanu.

Finalul: duminică, 7 mai, ora 12.00.

Conceptul:

Non-Stop Pro FM, cu Miruna Rumina şi Gabriel Fereşteanu, gazdele live-ului de 30 de ore.

Alături de DJ-ii de la Pro FM vor fi 16 influenceri Tik Tok. Li se vor alătura şi Azaleea Necula (a jucat în Lecţii de viaţă) şi Răzvan Danciu (fost participant la Survivor).

Radioul a pregătit şi o competiţie în online, unde vor fi o serie de "provocări" pe Tik Tok. 

Vor fi live pe Pro FM şi TikTok Georgiana Drumen, Sabin Streza, Lorena Vişan, Louis Florea, Cristina Almăşan, Iustin Chiroiu, Ana Gum, Andreea Suciu, Flavia Barbu, Vlad Gaspar, Eduard Sebastian, Claudia Preduca, Marius Mlly, Mario Roşu.

Ce artişti vor fi la radio în cele 30 de ore?

Pe la radio vor trece mai mulţi artişti. Vineri seară va fi prezentă Roxen. Sâmbătă vor trece pe la radio Olivia Addams, Andia, WRS, Alexia Astelian, Emilian, Liviu Teodorescu, Erika Isaac şi Adi Istrate, iar duminică, pe finalul celor 30 de ore, va veni Alina Eremia.

Pe măsură ce orele trec şi influencerii sunt eliminaţi din competiţie, la final se va afla ce influencer rezistă cel mai bine la provocările DJ-ilor de la Pro FM.

Gabriel Fereşteanu:

"Sperăm să rezistăm peste 30 de ore fără somn, eu şi Miruna Rumina, colega şi prietena mea. De-a lungul celor 30 de ani de când scrie istorie, PROFM a fost mereu open şi cu idei care nu s-au mai făcut, aşa ca ne-a venit randul şi nouă, celor mai noi, să ducem tradiţia asta mai departe."

Miruna Rumina:

"M-am bucurat foarte mult când am văzut că oamenii de pe Tik Tok rezonează cu activitatea mea de pe radio, aşa că am zis să duc live-urile mele săptămânale la următorul nivel. Să facem un challange din asta. Mai ales că PROFM a făcut 30 de ani, e momentul perfect."

Live-ul de 30 de ore vine într-o lună dedicată aniversării staţiei. Sub conceptul 30 de ani în 30 de zile aniversare, începând din 15 aprilie (data de naştere "oficială" a Pro FM) fiecare zi a fost centrată pe cele trei decenii de activitate a radioului.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus