Skip to main content

Andi Moisescu, Mugur Mihăescu şi Cove, printre invitaţii unui nou show Pro TV. Online

 
Andi Moisescu, Mugur Mihăescu şi Cove, printre invitaţii unui nou show Pro TV. Online

Pro TV anunţă un nou show online. Este despre vinuri româneşti şi cramele din ţara noastră, iar pentru moment nu a fost anunţată şi o dată de lansare. 

Publicitate

Ce se ştie până acum este că emisiunea se numeşte „Wine Trips România”, va fi lansată luna aceasta şi va fi dată pe ProTVPlus.ro şi pe Voyo. 

Printre alţii, Pro TV îi avea invitaţi în emisiune pe Dragoş Petrescu, Vali Bărbulescu, Mugur Mihăescu, Gabriel Coveşeanu (Cove), Adrian Sînă şi Andi Moisescu. 

Aceştia, alături de gazda producţiei, vor merge prin diferite crame ale ţării. Prezentatorul show-ului este somelierul Sergiu Nedelea.

Opt crame în primul sezon

În primul sezon al show-ului, sunt prezentate opt crame de la noi: Crama LacertA, Crama Avincis, Crama Budureasca, Domeniile Tohani, Crama Serve, Crama Oprişor, Crama The Iconic Estate şi Crama Vitis Metamorfosis.

Pe lângă cele opt episoade cu cramele va exista un episod special despre Casa Timiş. 

Realizatorul şi invitaţii vor face un tur al cramei în care ajung şi vor degusta vinuri. Va fi prezentată şi povestea fiecărei crame. 

Numele emisiunii vine de la agenţia Wine Trips România, care se ocupă cu turismul viticol şi care este parteneră în proiectul Pro TV. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • A A
    Numai emisiuni plagiate pe online la PRO TV... ce e mai trist e ca sunt plagiate dupa ani si ani, adica conceptele originale s-au remarcat prin alte televiziuni (din tara sau din afara) cu ani si ani in urma. Nu e mai usor ca daca stii si vezi ca n-ai cu cine sa iti faci un departament de creatie format din oameni carora le merge mintea si care iti pot produce idei originale? Mai bine tac, ca deja le dau idei si la ce viteza au cu furaciunile... (pentru fanii antenisti: gura, ca nu sunt antenist, deci nu va grabiti sa ma aprobati:))
  • Victor Victor
    Dragoş Petrescu ? Imi place.
  • Duriant Duriant
    The Three Stooges.
  • An An
    Fratii de vita de pe Tvr au inceput aceste incursiuni In cramele din Romania de ani de zile...

Trimite un comentariu

sus