Skip to main content

Pro TV, reacţie după plecarea lui Florin Călinescu: „Este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent”

 
Foto: hepta
Foto: hepta

Reprezentanţii Pro TV au avut o primă reacţie după anunţul de duminică al lui Florin Călinescu, cel care şi-a anunţat plecarea de la postul din Pache Protopopescu.

Publicitate

Cei de la Pro TV spun că „este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent” şi că nu pot „comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu”, potrivit Click.ro.

"Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent.

Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au declarat reprezentanţii Pro TV, potrivit sursei menţionate.

Florin Călinescu, în juriul Românii au talent din 2015

Florin Călinescu a încheiat colaborarea cu Pro TV şi va renunţa şi la emisiunea Românii au talent, acolo unde era jurat din 2015.

Călinescu îl înlocuise pe Constantin Cotimanis la masa juriului.

Actorul Florin Călinescu este unul dintre cei mai vechi oameni care au lucrat în Pro TV, post în care era încă de la înfiinţare. A făcut mai multe show-uri şi emisiuni la postul din Pache Protopopescu.

Printre altele a realizat „Chestiunea zilei”, „Te uiţi şi câştigi” şi „Ora şapte, bună dimineaţa”. A fost şi jurat în emisiunea „Uite cine dansează”, în 2017.

A jucat în numeroase filme şi seriale, dar a fost şi realizator Pro FM.

 

CITEŞTE ŞI: Florin Călinescu se desparte de Pro TV. Nu va mai fi nici la Românii au talent

CITEŞTE ŞI: Florin Călinescu, jurat la Românii au talent, în locul lui Bebe Cotimanis

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Andreas,am vazut si eu interviul .
  • Andreas Andreas
    Maestrul a și fugit la televiziunea lui Sârbu să dea declarații despre ce a fost și cum a fost… urâtă asta…
  • Contadorel Contadorel
    va veni cineva slab pe niica ha ha ha

    Nu conteaza postac. Tot sterge pe jos Romanii au talent cu Antenuta Zero. Ha ha ha !
  • Fromirel Fromirel
    Fromirel,nu ma refer la capitolul asta,ușor si acolo va scadea daca nu fac ceva!Daca vor pierde oameni ca si Călinescu ,audienta va fi mica si automat profitul va scadea

    Audienta mai mica ? Poate la pensionari. Ca pensionarii il vroiau pe Calinescu (cu glumele lui libidinoase).
  • An An
    Clar, au pierdut cel mai bun jurat al concursului din toate sezoanele... Pot incerca zeci de variante, spontaneitatea lui Florin nu o mai gasesti... si legatura aceasta foarte puternica cu generatia Pro de la inceputuri... Alexandra Dinu este in juriu ca e frumoasa si vorbeste echilibrat, dar nu are sare si piper pentru divertisment...
    ...cred ca un inlocuitor pt Calinescu ar fi putut fi un Florin Piersic care sa aibe o limba ascutita...sau un Dan Silviu Boerescu/ Razvan Exarhu... Adica, cineva care sa impacheteze comentariile diferit decat ceilalalti jurati... Trebuiesc casting-uri facute cu echipa de jurati incat sa se vada si chimia cu acestia (jumatate din emisiune era facuta in pauze cu Florin Calinescu...)
  • mile mile
    va veni cineva slab pe niica ha ha ha
  • Lori Lori
    Pavel Bartoș va rămâne singur sa prezinte"Români au talent"și Smiley va trece în locul lui Florin Călinescu in juriu.
    Smiley s-a descurcat in sezonul trecut când l-a înlocuit pe Andi Moisescu
    Cred că ar fi o varianta buna
  • un privitor un privitor
    Am auzit ca in locul lui va veni Mircia Badea sau chiar Gadea. Vor veni pro bono sa ajute concurenta.
  • Gibson Gibson
    Sa ramana Alexandra Dinu, nu ma intereseaza de restul. E o prezenta plăcută, are vorbele la ea și nu vorbește aiurea în tramvai precum unii dinozauri din curtea Pro.
  • Sabina Sabina
    Mulțumesc Allex.
  • Allex Allex
    Cele două părți sunt încă în negocieri! Rămâne de văzut ce se va întâmpla!
  • conu' Florin conu' Florin
    Frumoasa si Bestia, Calinescu si fosta lu Mutu... Acu o sa ne ramina platul platfus superplat de Mosiescu (fara expresie n sacourile lui patratoase) si Tanti Andra, vesnic piele de gaina... halal
  • Haha Haha
    Fromirel,nu ma refer la capitolul asta,ușor si acolo va scadea daca nu fac ceva!Daca vor pierde oameni ca si Călinescu ,audienta va fi mica si automat profitul va scadea
  • martin mos martin mos
    toate formatele internationale isi schimba din cand in cand juratii. la noi andra si moisescu zici ca au contract pe viata!
  • Fromirel Fromirel
    Si tot voi ziceți ca marele post PRO TV o duce bine.....o duce din ce in ce mai rau!!!

    Postacule, gresesti aici. O duce foarte bine. Are cel mai mare profit din toate televiziunile din Romania. Daca ai profit mare, esti obligat sa oferi salariu colosal ?
    Nu iti convine salariul, esti liber sa placi. Punct.

Trimite un comentariu

sus