Skip to main content

Pro Cinema împlineşte 20 de ani de emisie. Postul va difuza filmele Lamborghini: The man behind the legend şi Joker

 
Pro Cinema împlineşte 20 de ani de emisie. Postul va difuza filmele Lamborghini: The man behind the legend şi Joker

Televiziunea Pro Cinema, partea a Grupului Pro, împlineşte 20 de ani de la lansare pe 19 aprilie. Cu ocazia aceste aniversări, postul de televiziune a pregătit două producţii, care vor fi difuzate în premieră, dar şi alte filme cu Robert De Niro şi Channing Tatum.

Publicitate

Filmele care vor fi difuzate în premeiră sunt Lamborghini: The man behind the legend (2022), o producţie despre transformarea lui Ferruccio Lamborghini - de la începuturi până la rivalitatea cu Enzo Ferrari, şi Asterix & Obelix: The Middle Kingdom (2023).

Ce filme vor fi difuzate la Pro Cinema?

19 aprilie:

- Comedia The Dog (Dog. Un câine de legendă) va fi difuzată vineri, de la 20:30. Din distribuţie fac parte Channing Tatum (Free Guy, Comrade Detective) Cayden Boyd (The first Lady, The Game).

- De la 22:30 este programt în premieră filmul Lamborghini: The man behind the legend (Lamborghini: Omul din spatele legendei). Producţia prezintătransformarea lui Ferruccio Lamborghini - de la începuturi până la rivalitatea cu Enzo Ferrari.

20 aprilie:

Sâmbătă seară, de la 20:30, ppate fi urmărită o interpretare a poveştii de Agatha Christie: Death on the Nile (Moarte pe Nil), cu Gal Gadot (Cleopatra, Heart of Stone).

De la 23:00, PRO Cinema aduce o peliculă care a fost nominalizată la Oscar pentru Cele mai bune efecte vizuale: Ready Player One(Ready Player One: Să înceapă jocul).

21 aprilie:

De la 20:30 se va difuza tot în premieră producţia Asterix & Obelix: The Middle Kingdom

De la 22:45 va fi programat Joker, o producţie care a câştigat două premii Oscar: Cel mai bun actor în rol principal - Joaquin Phoenix şi Cea mai bună coloană sonoră. Producţia îi are în distribuţie pe Joaquin Phoenix, Robert De Niro.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus