Skip to main content

Ce vedem de Paşte la Kanal D? Survivor şi ediţii speciale ale ştirilor, Teo Show şi Asta-i România, printre altele

 
Ce vedem de Paşte la Kanal D? Survivor şi ediţii speciale ale ştirilor, Teo Show şi Asta-i România, printre altele

Ce vedem de Paşte la Kanal D? Postul Dogan aduce în zilele de sărbătoare emisiuni ca Teo Show, Asta-i România, ROventura, dar şi Survivor. 

Publicitate

Sunt anunţate ediţii speciale ale show-urilor, dar şi reportaje tematice, cu ocazia Paştelui, la ştiri. 

- Sâmbătă, 1 mai, de la ora 15:00„ROventura” ajunge Iaz, în Sălaj, unde vor fi prezentate tradiţii şi obiceiuri de Paşte. 

- Duminică, în prima zi de Paşte, de la ora 14:30 - Ediţie specială din „Asta-i România!”, despre oameni speciali care sfinţesc locul. Echipa emisiunii ajunge la mănăstirea Marcus pentru a o cunoaşte pe măicuţa Serafima – mama a 16 fete – pe multe dintre acestea le-a luat din maternitate, unde au fost abandonate, le-a adoptat şi le-a crescut ca pe propriile fiice. 

În emisiune va fi prezentată şi povestea unei familii de africani care trăieşte în România. De 13 ani, Godfrey şi Precious, împreună cu cei 5 copii, trăiesc în ţara noastră. Godfrey este predicator, dar a studiat biologia, chimia şi medicina preventivă. De Paşti, familia s-a îmbrăcat în costume populare româneşti şi au pregătit sarmale de post. 

- Luni, 3 mai, în a doua zi de Paşti, emisiunea la emisiunea „Teo Show” sunt invitaţi Armin şi Petrică Nicoară, dar şi Vladimir Drăghia şi Alice, împreună cu fetiţa lor. De asemenea, Maria Cârneci şi Daniela Condurache fac echipa cu Omar şi Black Matias, într-un quiz cu întrebări capcană. 

- Survivor se vede în zilele obişnuite: joi, vineri, sâmbătă şi duminică. Luni seara, Kanal D a programat un nou episod din serialul turcesc Hercai


Citeşte şi: Paştele la TVR. Slujba de Înviere, emisiunea Iulianei Tudor, documentar despre Arsenie Boca, concertul Paulei Seling şi emisiunea lui Fuego


Citeşte şi: Paştele la Pro TV. Slujba de Înviere, prezentată de Alex Dima. Plus Românii au talent şi filme precum „Maria Magdalena” şi „Alladin”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus