Skip to main content

Începe o nouă emisiune matrimonială la Antena 1. Cine prezintă?

 
Dianna Rotaru
Dianna Rotaru

Postul de televiziune Antena 1 aduce în această vară o nouă emisiune matrimonială. Formatul se numeşte Provocarea destinului şi va fi prezentat de Dianna Rotaru.

Publicitate

Dianna Rotaru a mai prezentat în trecut emisiunea Se strigă darul, de la Kanal D şi a fost gazdă pentru două ediţii Eurovision desfăşurate în Chişinău.

Provocarea destinului va avea premiera marţi, 11 iulie şi va fi difuzat de luni până vineri de la ora 14.00 la 15.00.

Despre format:

Reality show-ul va aduce concurenţi cu vârste cuprinse între 33 şi 45 de ani, care vor avea la dispoziţie doar cinci săptămâni pentru a duce la capăt provocarea destinului: să-şi încerce încă o dată norocul de a-şi găsi "jumătatea". 

Sunt puse la bătaie trei premii: perechea de pe locul 3 va câştiga un sejur de şapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiţii de pe locul 2 vor pleca
într-o croazieră de şapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 10.000 de euro

Dianna Rotaru:

"Pentru mine acest proiect este o nouă provocare în cariera mea de prezentator TV. Sau dacă vreţi, o provocare a destinului, aşa cum este şi pentru concurenţi. Viaţa este plină de surprize, de aceea tratez lucrurile cu mulţumire şi recunoştinţă.

Niciodată nu e prea târziu pentru dragoste. Concurenţii au experienţă de viaţă, au fost dezamăgiţi, trădaţi sau n-au avut noroc în dragoste. Ei nu vor o iubire estivală, ei vor un partener de viaţă, vor o familie. Sunt oameni maturi, care vin să-şi înfrunte destinul şi să-şi găsească marea dragoste."

Despre Diana Rotaru:

  • Absolventă a Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice de la Chişinău. Ea a debutat în mediul artistic din România ca solistă în trupa Provincialii, cu albumul „Chitara Maiţa”.
  • A jucat în filmul „Culorile”, precum şi în spectacole, în cadrul Teatrului Luceafărul din Chişinău.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus