Skip to main content

PSD boicotează Realitatea Plus şi refuză să mai trimită reprezentanţi în emisiuni. În replică televiziunea a afişat mesajul: „Post TV supus presiunii publice”

 
PSD boicotează Realitatea Plus şi refuză să mai trimită reprezentanţi în emisiuni. În replică televiziunea a afişat mesajul: „Post TV supus presiunii publice”

Partidul Social Democrat a anunţat, marţi, că a decis să nu mai onoreze invitaţiile adresate comunicatorilor săi la emisiunile postului de televiziune Realitatea Plus.

Publicitate

Conducerea PSD acuză postul de televiziune că l-a atacat „nedemn” şi „nejustificat” pe prim-vicepreşedintele Sorin Grindeanu. „Nu putem asista impasibili atunci când un coleg de-al nostru, oricare ar fi el, este linşat public în mod total nejustificat”, transmite PSD, citat de HotNews.ro.

„În urma atacurilor nedemne şi nejustificate având ca singură ţintă persoana prim-vicepreşedintelui PSD Sorin Grindeanu, Partidul Social Democrat a decis marţi, 16 ianuarie 2024, să nu mai onoreze nicio invitaţie adresată comunicatorilor săi de a participa la emisiunile postului de televiziune Realitatea Plus. Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu este cel mai eficient ministru al Transporturilor din istoria post-decembristă a României şi se bucură de întreaga susţinere a Partidului Social Democrat. Nu putem asista impasibili atunci când un coleg de-al nostru, oricare ar fi el, este linşat public în mod total nejustificat”, se arată în comunicatul PSD transmis postului de televiziune.

Sorin Grindeanu a fost ţinta unor critici dure, ultima oară luni seară în emisiunea „Culisele statului paralel”, moderată la Realitatea PLUS de Anca Alexandrescu, fostă consilieră a lui Liviu Dragnea. Criticile erau în contextul protestelor transportatorilor şi fermierilor.

Anca Alexandrescu anunţase şi că preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, va veni la emisiune miercuri.

În replică, postul de televiziune a început să afişeze pe ecran mesajul: „Post TV supus presiunii politice”. 

Aseară, în emisiunea Culisele Statului Paralel, Anca Alexandrescu a vorbit despre această situaţie alături de alte două nume de pe post, Laurenţiu Botin şi Alexandra Păcuraru, dar şi invitatul Cozmin Guşă. 

Pe ecran au rulat titluri precum „Imediat: PSD, asalt asupra presei libere”, „Scut pentru ministrul statului paralel, atac la jurnalişti”

„Domnule Ciolacu, de ce nu aţi aplicat aceeaşi măsură atunci când Gabriela Firea a fost efectiv executată de un alt post de televiziune?”, i-a transmis Anca Alexandrescu liderului PSD. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus