Skip to main content

Echipa Pup-o, mă!, de pe Netflix, pe TV. Serial pe Prima TV cu actorii din film. Văru Săndel şi Laura Cosoi, printre ei

 
Echipa Pup-o, mă!, de pe Netflix, pe TV. Serial pe Prima TV cu actorii din film. Văru Săndel şi Laura Cosoi, printre ei

O serie prezentă până acum doar pe Netflix se continuă într-un serial TV. Echipa care a realizat Pup-o, mă!, 1 şi 2, va face un serial pe Prima TV. Detalii, în continuare.

Publicitate

Alin Panc - regizorul şi omul din spatele producţiei de pe Netflix (şi el are un rol), continuă povestea Pup-o, mă într-un serial de televiziune ce va fi difuzat din toamnă la Prima TV, sub numele de ,,Înfruntarea bacilor’’.

Laura Cosoi şi Sandu Pop (Văru Săndel) sunt doar câteva dintre nume.

“Prima TV va aduce noul în showbiz-ul românesc. Ne-am ales reciproc să facem un serial pentru bucuria oamenilor.

Cred că, în primul rând, publicul o să fie câştigat de stilul unic şi umorul din serialul Pup-o, mă! Vom plusa la capitolul acţiune, umor, distribuţie, iar telepectatorii se vor bucura de un stil unic de filmare şi montaj”, spune regizorul Alin Panc.

Serialul Înfruntarea bacilor, pe scurt:

Tică (Alin Panc) şi Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel), deja sunt stăpânii stânei şi cred că pot cuceri orice femeie.

“Înfruntarea bacilor” aduce în cadrul stânei 8 tinere frumoase ce vor intra în competiţie pentru inima celor doi ciobani, cât şi pentru premiul de 50.000 de euro şi titulatura de Băciţa anului.

Concurentele vor fi implicate în probe amuzante precum cursa viteză de depănuşat porumb sau cea de urmărit găini în bătătură.

Alin Panc, producător şi regizor:

“Oamenii iubesc serialele aşa că pentru mine este o nouă provocare. În plus,un serial îţi permite să îţi foloseşti imaginaţia şi să o laşi să lucreze mult mai mult. Pentru telepectatorii Prima TV va fi o toamnă interesantă, mai ales că noi, cei din secolul ăsta, iubim mai mult poveştile lungi, aşezate şi comice.

Fiind hunedorean, m-am inspirat din zonă şi am făcut şi primul serial de televiziune cu şi despre ardeleni. Şi primul serial cu ciobani. Din această toamnă telespectatorii vor găsi candoarea şi bunul simt al oamenilor simpli, la Prima TV. ”

Laura Cosoi:

“A fost o provocare, dar şi o bucurie, să filmez alături de Alin Panc şi Văru’ Săndel. Provocare pentru că filmările au avut loc înainte să o nasc pe Lara.

Bucurie pentru că băieţii sunt extrem de talentaţi şi aduc multă creativitate pe platourile de filmare. Din toamnă, ne vedem la Prima TV într-un serial care vă va face să râdeţi pe săturate”.

Văru’ Săndel: ,,Pup-o, mă’’ a fost un succes’’:

“Horică este şi în serial un prostuţ simpatic, cu o inimă maaare. Crede despre fratele lui că este cel mai deştept om de pe planetă şi îl urmează oriunde”, spune Văru’ Săndel.

GALERIE FOTO. Serialul cu echipa Pup-o, mă în imagini

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • RzV RzV
    @B.A.M oamenii ce se ocupa de productie au spus ca cel mai propabil vor reveni cu un sezon din seria Trasnitii pentru a trece de pragul de 2000 de episoade. Au ceva idei pregatite de scenariu ca in sezoanele de glorie a serialului si daca oamenii de la Prima le-ar acorda buget pe masura sa isi puna ideile in practica atunci cred ca ar iesi ceva bun.
  • Soby Soby
    @CH+, se zvonește că Seleși prezintă Batem palma! la PRO TV. Deci zero șanse să apară Seleși la noul serial difuzat pe Prima TV.
  • B.A.M B.A.M
    @RzV, chiar crezi în posibilitatea de a relua "Trăsniții". Că de', acum se mizează pe "Secretele președintelui"...
  • RzV RzV
    PrimaTV mai bine ar mari bugetul pentru serialul Trasnitii, e un serial legenda pentru post cu record in numarul de episoade si poate renaste frumos. Oamenii de acolo au idei bune pentru un scenariu ce ar aduce audienta doar ca nu le este alocat buget si automat creeaza material dupa bugetul avut.
  • Ruxandra Ruxandra
    altii care vor plange dupa bani. la ce audiente are Prima tv nici daca o imbraci in aur nu mai misca. pentru B.A.M. - care habar nu are ce vorbeste - salariile sunt mici, angajatii sunt putini, productiile externe sunt platite foarte greu sau mai vin cu o anexa care-ti reduce banii . Zero tv HD a mai gasit niste colaboratori care acum sunt foarte fericiti dar vedem cum o sa mai fie cu barometrul fericirii prin octombrie. in ultimele zile Prima tv nu a fost in top 20 iar cu grila de acum cand prinde un 0.5 rtg. in intervalul 19-23 e mare petrecere. la toamna vor sa mai deschida 8 televiziuni cu 150 de oameni....sindicatul doarme.
  • CH+ CH+
    @B.A.M. Momentan nu se știe. Și a avut apariții la PRO TV de când nu mai prezintă Te cunosc de undeva de la Antena 1.

    Legat de serial, ar fi bine un spin-off pentru filmele Pup-o mă! (citisem acum 2 luni un articol de la CanCan cu privire la zvonurile producției serialului pentru Prima TV), dar în ciuda detaliilor serialului (asta dacă nu se schimbă situația, și sper să se schimbe ceva) ar fi păcat să aibă doar un singur sezon, indiferent de audiențe (nu scrie nimic că ar avea un singur sezon, asta e presupunerea mea), dar sper să treacă de primul sezon, mai ales că vorbim în premieră de un serial cu „ciobani”, filmat la țară. Măcar să nu fie ca Adela, Las Fierbinți și Strada Speranței, ambele seriale filmate la țară, deși au avut succes (cu excepția ultimului din urmă), nu sunt bune la nivel de comportament, deși au deja glume pe seama sătenilor. Să nu spun nici de rugăciunile făcute de personaje fără să-se aproprie de icoană. Și Mangalița a fost filmat la țară, dar a fost cel mai bun serial românesc de comedie pe care l-am văzut (exceptând faptul că unul dintre personaje e manelist iar eu personal nu-mi plac manelele). Serialul menționat are și întâmplări similar americane, dar și câteva efecte speciale în stil american. Exact ce avea nevoie. Păcat că a fost anulat după 2 sezoane, cu un final cliffhanger.

    Eu personal nu am urmărit filmele Pup-o mă! 1 și 2, dar dacă decid să urmăresc serialul, va trebui să urmăresc cele 2 filme menționate.
  • B.A.M B.A.M
    Wow! Asta da surpriză! Nu mă așteptam la asta, dat fiind unele comentarii privind salariile...
    Se pare că erau FALSE!
    INTERESANT! Se pare că Prima TV, încet încet, învie din morți!
    P.S.
    În serial e și Cosmin Seleși? Nu am urmărit seria, dar știu (parcă) că juca și el în ea...
  • Andrei Andrei
    Seria "prezentă doar pe Netflix" e și pe Antena Play :))

Trimite un comentariu

sus