Skip to main content

EXCLUSIV Paginademedia. Jurnalistul TVR Mihai Constantin, noul purtător de cuvânt al Guvernului

 
EXCLUSIV Paginademedia. Jurnalistul TVR Mihai Constantin, noul purtător de cuvânt al Guvernului

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Guvernul lui Marcel Ciolacu va avea un purtător de cuvânt care vine din TVR. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, purtătorul de cuvânt al Guvernului Ciolacu va fi jurnalistul TVR Mihai Constantin.

Publicitate

Mihai Constantin lucrează de peste 20 de ani în Televiziunea Publică. În trecut, a fost prezentatorul principalului jurnal de seară al TVR. În ultima perioadă, se ocupa de rubrica GhiDigital, în Telejurnalul de duminică seara, o rubrică "cu privire la utilizarea curentă a instrumentelor digitale", după cum este prezentată de TVR

Mihai Constantin vine în locul lui Dan Cărbunaru, care a fost purtătorul de cuvânt în guvernul lui Nicolae Ciucă. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Mihai Constantin va intra pe această poziţie în câteva zile, din 15 iulie.

Contact de Paginademedia.ro, Mihai Constantin nu a comentat informaţia.

Carte de vizită Mihai Constantin (via linkedin.com şi tvr.ro):

  • Septembrie 2002 - prezent: Senior TV Journalist, Prezentator Ştiri la TVR
  • Septembrie 2017- prezent: Director Executiv - Asociaţia Operatorilor Mobili din România
  • Martie 2002: A înfiinţat Rating Media, companie de training pentru managementul companiilor

A fost colaborator al revistei Academia Caţavencu timp de 2 ani. Din 1996, a fost reporter la Libertatea, apoi reporter pentru agenţia de presă Associated Press şi PROTV. Vreme de doi ani, Mihai Constantin a fost rezident în Washington, corespondent al TVR în Statele Unite ale Americii. A transmis din mai multe oraşe americane ştiri şi reportaje despre comunităţile de români de peste ocean şi despre evenimentele care au marcat realitatea americană în anii 2005-2007.

Mihai a moderat emisiunea de actualitate internaţională Lumea în care trăim şi este unul dintre oamenii de bază ai redacţiei Ştiri pentru ediţiile speciale de peste zi. A moderat emisiuni electorale şi a intervievat mai multe personalităţi politice care ne-au vizitat ţara. Imagine a principalului Telejurnal al TVR 1, Mihai Constantin le-a avut alături, în calitate de co-prezentatoare, pe Dana Războiu, Alina Petrescu, Mirela Nagâţ, Adriana Muraru şi Ligia Munteanu.

În 2009, a readus telespectatorilor TVR 1  emisiunea realizată în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne - M.A.I. aproape de tine. În acelaşi timp, în programul serii, a dezbătut subiectele de actualitate la Tema Zilei, la TVR 1.

În prezent, realizează în cadrul Telejurnalului TVR 1 de duminică seară rubrica GhiDigital, cu privire la utilizarea curentă a instrumentelor digitale.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus