Skip to main content

Nouă emisiune cu Răzvan Fodor prezentator. Despre copiii din noua generaţie, la Antena 1

 
Nouă emisiune cu Răzvan Fodor prezentator. Despre copiii din noua generaţie, la Antena 1

Răzvan Fodor va fi la cârma unei noi emisiuni pe Antena 1, din acest weekend. Va prezenta Alpha Kids, un show despre copiii din noua generaţie. 

Publicitate

Producţia debutează sâmbătă, 3 iulie, de la ora 10:00. Va fi în fiecare sâmbătă. 

„Alpha” este generaţia care s-a născut după 2010.

Fodor va aborda în fiecare episod câteva teme pentru cei mici, iar provocarea lor va fi să îşi spună părerile despre subiecte complexe, ce nu fac încă parte din universul lor, anunţă postul TV. 

O parte din întrebările pe care Răzvan Fodor le-a pregătit pentru copiii invitaţi la Alpha Kids: Ce este căsătoria, de ce se despart oamenii, ce înseamnă maturitatea, de ce există legile, ce înseamnă dragostea şi ce sfaturi au pentru părinţi. 

”Fiecare generaţie are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generaţia Y. Copiii născuţi după 2010 sunt generaţia Alpha şi se spune că ei fac parte din generaţia care va schimba lumea, aşa că am fost curioşi să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat. Şi mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare! Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor şi până la puşti care îşi dedică deja viaţa pentru a salva planeta pe care trăim.

Aşa că mi s-au confirmat două lucruri: în primul rând, faptul că educaţia este extrem de impotantă, iar implicarea părinţilor este esenţială, iar în al doilea rând, vă spun că dacă aceasta este următoarea generaţie, suntem salvaţi”, a spus prezentatorul show-ului.

Aseară s-a terminat şi emisiunea Burlacul, cu Andi Constantin în postura „burlacului” şi cu Răzvan Fodor prezentator. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • David David
    ***, antena e cu mult in fata, statz sa vedeti ce se va intampla la emisiunea ce spun romanii, rupe protv audientele, asa ca antenistilor sa nu va plangeti ca ,,protv e nu stiu ce naiba de injuraturi ati scos,, pentru ca protv este cu mult in fata acestui post tv.
  • Lukoki Lukoki
    Mihai la postaci sunt pensionari nu ha

    Cum sunt la antenuta la factorati accesati umoristi nextarat nea marinic cunsocutii zero. Dar te faci ca nu vezi, nu postac ?
  • Mile Mile
    Mihai la postaci sunt pensionari nu ha
  • Lukoki Lukoki
    Tot timpul ceva interesant la antena ha

    Si tot timpul pe locul 2. Chiar si pe 3 vara asta, 7 zile din 7.
  • B.A.M B.A.M
    Mai bine o puneau după Next Star, ca să existe și telespectatori...
  • mihai mihai
    Tot "Copiii spun lucru trăznite" cu Iantu ramane singura emisiune cu intrebari ale oamenilor mari pentru cei mici. S-au trezit si astia de la intact dupa 15 ani sa copieze formatul asta care oricum prinde doar la publicul tânăr si nu la segmentul ceva mai in vârsta, cum e cel de la antene.
  • Gabriel Gabriel
    Eu ma intreb cat or sta sa reflecteze ca sa implementeze astfel de emisiuni. Pe ce info s-or baza oare cand au gandit aceasta emisiune ? Parerea mea e nu ca nu va avea succes, dar nici macar nu se va "vedea" la audiente.
  • Șerban Șerban
    Numai cât am văzut reclama aia și ce plozi răzgâiați vor invita, îmi închipui ce succes major va fi emisiunea asta.
  • Mile Mile
    Tot timpul ceva interesant la antena ha

Trimite un comentariu

sus