Skip to main content

Rock FM sprijină copiii din medii defavorizate cu fonduri pentru prevenirea abandonului şcolar

 
Rock FM sprijină copiii din medii defavorizate cu fonduri pentru prevenirea abandonului şcolar

Rock FM sprijină copiii care provin din medii defavorizate şi susţine acest demers cu fonduri pentru prevenirea abandonului şcolar.

Publicitate

Copiii care provin din medii defavorizate, cu vârsta între trei ani şi şaşe ani, vor fi sprijiniţi de Rock FM pentru a-şi continua educaţia, în cadrul campaniei emisiunii Morning Glory cu Răzvan Exarhu "Investim în Juniory."

Majoritatea copiilor locuiesc în cartierul Ferentari, acolo unde participă în fiecare weekend la Grădiniţa de Sâmbătă, un program de prevenire a abandonului şcolar al Asociaţiei Casa Bună.

Răzvan Exarhu, realizatorul emisiunii Morning Glory, Rock FM:

"Ne simţim foarte bine când facem fapte bune, de fapt, alături de audienţele pe care le facem şi care cresc continuu, asta e o răsplată la fel de valoroasă pentru noi cei care ne trezim în fiecare dimineaţă la 5 fără un sfert.

Suntem, fireşte şi mândri să fim parte a acestui proiect generos prin care facem ceva concret pentru acei copii care se nasc cu inegalitate de şanse.

Altfel spus, Morning Glory, Morning Glory, E mândri-realizatory / Şi e fericiţi că poate / Să ajute juniory. Mai facem, că ne place” 

Ce va face mai exact această campanie?

  • Până pe 28 februarie 2023, o colecţie de tricouri imprimate cu expresii şi rime celebre ale emisiunii Morning Glory, de la Rock FM sunt disponibile exclusiv în magazinele Auchan
  • Orice produs achiziţionat în cadrul companiei va reprezenta o donaţie de 15% din preţul său către Asociaţia Casa Bună
  • Produsele din campania Morning Glory, Morning Glory, Investim în Juniory - includ tricouri unisex, cu mesaje inspirate din emisiune şi glumele lui Răzvan Exarhu cum ar fi: Morning Glory, Morning Glory, Stau pe spate muncitorii sau Morning Glory, Morning Glory, Se îneacă peştişorii
  • Tricourile sunt disponibile în toate hipermarketurile Auchan, iar preţul este de 60 de lei

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus