Skip to main content

De pe Music Channel, pe TikTok. Platforma transmite LIVE Romanian Music Awards

 
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

TikTok devine partenerul Romanian Music Awards şi va transmite în premieră evenimentul integral LIVE pe TikTok, joi, 22 septembrie.

Publicitate

În mod tradiţional, evenimentul era difuzat în timp real pe postul de nişă Music Channel. Este primul an în care show-ul este transmis în direct pe reţeaua Tik Tok

Începând din 22 septembrie, ora 19:00, oricine poate participa la show accesând contul @romanianmusicawards pe TikTok.

Evenimentul - care are loc la Râmnicu Vâlcea - debutează cu prezentarea ţinutelor pe Blue Carpet, unde Ana Morodan şi Zarug vor afla detalii despre alegerile vestimentare.

Fanii care doresc să participe virtual, o pot face folosind hashtag-ul oficial #RMA. De asemenea, cei care doresc să voteze artiştii preferaţi, pot să intre pe romanianmusicawards.com şi pot asculta playlistul dedicat RMA din TikTk Sounds.

Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel:

„Parteneriatul cu TikTok a părut cea mai naturală mişcare în contextul în care obiectivul lor este la fel cu al nostru: să inspire creativitatea şi să aducă bucurie publicului. TikTok s-a dovedit un mare susţinător al muzicii şi o revenire a Romanian Music Awards nu putea să se întâmple decât într-o formă actualizată, care înţelege şi promovează noua direcţie pe care industria o adoptă de câţiva ani.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tok tok tok tok
    Parca giovanni s-a retras sau urmeaza sa se retraga. Tot asa se face votarea? Voi votati si noi alegem pe cine trebuie?
  • Sabina Sabina
    Theo Rose va prezenta Romanian Music Awards.
  • Singham Singham
    Ana Morodan este foarte cringe, multumesc pagina de media ca m-ati informat cu privire la cine va prezenta pe blue carpet, NU ma voi uita.
  • Soby Soby
    Ați greșit titlu.

    Este Tik Tok și nu Tok Tok!

Trimite un comentariu

sus