Skip to main content

Romeo Visca se alătură serialului Lia, de la Antena 1

 
Romeo Visca se alătură serialului Lia, de la Antena 1

Actorul Romeo Visca se alătură distribuţiei serialului Lia - soţia soţului meu, de la Antena 1. În serialul produs de Ruxandra Ion, un alt personaj îşi face apariţia. E vorba despre Laur, interpretat de Romeo Visca.

Publicitate

Laur este un personaj care face parte din trecutul Liei. Este un bărbat care i-a făcut mult rău Liei şi de care aceasta a încercat să se îndepărteze de el.

Serialul cu Ştefan Floroaica şi Ana Bodea în rolurile principale este difuzat în fiecare zi de joi, de la ora 20.30, la Antena 1.

Producţia Lia este realizată după drama turcească Asla Vazgecmem (Niciodată nu renunţ), avându-i ca protagonişti pe Tolgahan Şayişman şi Amine Gulşe.

Romeo Visca:

“Pentru un actor e o mare bucurie atunci când primeşte o partitură care i se potriveşte atât de bine şi care, totodată, îi oferă şi libertatea de joc.

Atât de mult mi-am dorit să joc în România un astfel de caracter, încât atunci când Ruxandra Ion şi Radu Grigore, scenaristul şi regizorul proiectului mi-au propus rolul, am visat efectiv cu ochii deschişi la momentul când vom începe filmările.

Lia – Soţia soţului meu va fi un roller-coaster emoţional, încărcat de suspans, iar eu vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putere să mă ridic la aşteptările unui proiect atât de frumos. Tot ce mai pot să vă spun este că personajul meu va tulbura dramaturgia serialului şi va naşte noi controverse.

Cine este Romeo Visca?

  • A jucat în serialul Adela, interpretându-l pe Vali
  • Este absolevent al New York Film Academy, din Los Angeles şi al The Royal Academy of Dramatic Art din Londra
  • A urmat un stagiu complet de practică la Universal Studios si Warner Brothers, iar licenţa şi-a susţinut-o la Warner Brothers
  • În prezent, actorul este stabilit la Londra şi a venit în România special pentru proiectul Lia
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus