Skip to main content

VIDEO. Selly, despre filmul Romina VTM: "Am încercat să facem o fuziune între pop şi manele, ceva ce n-ai mai văzut"

 
VIDEO. Selly, despre filmul Romina VTM: "Am încercat să facem o fuziune între pop şi manele, ceva ce n-ai mai văzut"

VIDEO. Ce spune Selly, unul dintre producătorii filmului, despre Romina, VTM. De ce a mers pe manele? Care este povestea?

Publicitate

"Am încercat o fuziune între manele şi pop-ul pe care îl ştim", a spus Selly la Interviul Lunii, în Studioul Paginademedia. 

A continuat:

Selly: "Practic se exploatează în film conflictul ăsta dintre două lumi, două persoane care au crescut diferit, cu muzică diferită, dar ambii extraordinar de pasionaţi de muzică".

Filmul Romina, VTM, lansat în cinematografe de puţin timp este realizat de Vidra Productions (casa de producţie care a făcut Teambuilding, Tabăra, 5gang: Un altfel de Crăciun şi Miami Bici), în colaborare cu Selly Media Network.

Romina, VTM îi are în distribuţie pe Nicole Cherry, care o interpretează pe Romina, Bogdan de la Ploieşti, Tzancă Uragnaul, Matei Dima (BRomania), Selly, Cosmina Păsărin, Rareş Mariş.

Scenariul Romina, VTM?

Romina (Nicole Cherry) caută să salveze terasa din Costineşti a tatălui său. Printr-o întâmplare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareş Maris), un turist venit în vacanţă la Costineşti, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câştige bani.

Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devii un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face gelos pe Valentin...

Ce spune Selly (Andrei Şelaru) despre film?

„Este filmul care are de departe, dacă stai să te uiţi pe cifre, cea mai virală coloană sonoră din toate timpurile. 

Se lovesc 2 tipuri de personaje: o fată din Costineşti, care a crescut într-o familie de lăutari şi un băiat care vine de la Bucureşti, care vrea să mărgă la Conservator şi ei se îndrăgostesc şi mai multe nu vă spun, o să vă spun. filat. filat. vedeţi în cinema.

Dar am încercat să facem să facem o fuziune între pop şi manele, ceva ce n-ai mai văzut. Cu siguranta pot sa spun ca manele care nu le-am produs un farmec aparte.

Practic se exploatează în film conflictul ăsta dintre două lumi, două persoane care au crescut diferit, cu muzică diferită, dar ambii extraordinar de pasionaţi de muzică. E un film despre muzică, despre artişti."

Citeşte şiSelly, fix 10 ani de la primul vlog. Poveşti din zece ani de vlogging cu Andrei Şelaru

VIDEO 1. Selly, despre Romina, la Interviul lunii

VIDEO 2 - TRAILER ROMINA, VTM:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus