Skip to main content

S-au încheiat filmările pentru Survivor All Stars. Finala sezonului cinci va fi transmisă în direct

 
S-au încheiat filmările pentru Survivor All Stars. Finala sezonului cinci va fi transmisă în direct

Filmările pentru cel de-al cincilea sezon al show-ului din Republica Dominicană s-au încheiat, anunţă reprezentanţii postului de televiziune.

Publicitate

Concurenţii Survivor All Stars au revenit de astăzi în România, iar Daniel Pavel, prezentatorul reality show-ului se pregăteşte să ajungă în ţară în curând.

Televiziunea anunţă că finala va fi în direct

Chiar dacă participanţii Survivor All Stars au revenit astăzi în ţară, aceştia se vor reîntoarce în Republica Dominicană pentru finala, care va fi transmisă în direct.

Ce se va întâmpla săptămâna aceasta?

Săptămâna aceasta va avea loc unificarea. Adică de acum, concurenţii celor două triburi vor trăi pe o singură insulă.

Show-ul de la Pro TV poate fi urmărit în zilele de marţi, miercuri şi joi, de la ora 21:30, după comedia românească Las fierbinţi.

Totodată, producţia este disponibilă şi în avans, pe platforma Voyo. Sezonul acesta este intitulat Survivor All Stars, pentru că în competiţie participă foştii concurenţi din sezoanele trecute.

Bazat pe un format internaţional, Survivor a debutat în România în ianuarie 2020. La început a fost realizat şi difuzat de Kanal D, primele două sezoane (2020-2021). Din sezonul 3, licenţa „Survivor” pentru România a fost preluată de Pro TV. 

Câştigători Survivor:

  • Sezonul 1 - Elena Ionescu
  • Sezonul 2 - Zanni
  • Sezonul 3 - Alexandru Delea
  • Sezonul 4 - Dan Ursa

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus