Skip to main content

Emisiune nouă la Digi FM: Săptămâna unu la unu, cu Robert Kiss şi Cătălin Nunu

 
Emisiune nouă la Digi FM: Săptămâna unu la unu, cu Robert Kiss şi Cătălin Nunu

Digi Fm lansează, din această săptămână, o emisiune tip retrospectivă. Jurnaliştii Robert Kiss şi Cătălin Nunu fac „Săptămâna unu la unu”, în fiecare sâmbătă de la ora 13.00, o emisiune cu amănunte şi explicaţii despre evenimentele care au deschis buletinele de ştiri Digi FM, în ultimele 7 zile.

Publicitate

Cătălin Nunu

„Gândiţi-vă la Săptămâna unu la unu ca la pasul pe care îl facem în spate pentru a vedea toată poza, după câte un tăvălug de informaţie sau după o săptămână în care ştirile au fost ultima voastră prioritate.  Şi e bine să fie şi aşa.

Pentru asta suntem noi aici: subiecte mari, relevanţă, context, declaraţiile oamenilor zilei şi explicaţii. Experienţa lui Robert şi atenţia la detaliile care pot face ştirea relevantă. Iată şi promisiunile noastre. Mă bucur că avem ocazia să ne asumăm rolurile, unu la unu."

Robert Kiss:

„Cele mai importante ştiri ale săptămânii sunt cele care contează pentru fiecare dintre noi. Informaţii care ne influenţează viaţa de zi cu zi, evenimente care vor deveni o pagină de istorie sau, pur şi simplu, teme de discuţie care ridică întrebări la care noi vom încerca să găsim toate răspunsurile.

Lucrez în presă de mai bine de 10 ani, perioadă în care am încercat să aflu cele mai bune informaţii şi să le pun în context pentru cei care m-au ascultat. Pentru mine este o nouă provocare şi sper ca, alături de Cătălin Nunu, să vă aducem cele mai pertinente comentarii despre subiectele ultimelor zile.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Leo Leo
    Bogdan draga, o singura precizare mai fac si cu asta inchei; nu am aplicat niciodata la Digi Fm, dintr-un singur considerent...cine il conduce (se si vede in "performante"). Doi la mana, nici nu as fi aplicat oricum stiind cum se fac angajarile acolo si de fapt insusi cuvantul 'angajari' este maxim de ilegitim (tu stii foarte bine). Trei la mana, rautatea mea teoretica vine tocmai din puctele 1 si 2, dar stai linistit, atata timp cat NU minti, si nu te iei cu mine la aberat, totul e ok. In materie de radio...iti zbor toata conducerea cu tot cu scheletii de sub pat, dar cum in Ro se face "treaba" pe cumetrii (vezi si politicul) ajung sa cred ca daca Putin ne invadeaza intr-o zi...nu e nimic rau...nu se va schimba nimic. Au aceeasi politica socio-politica...traiasca cumetria preferata...in rest nu ne intereseaza.

    Trustul Digi merge din rau in mai rau tocmai pt ca e manageriat NU prost, excesiv de prost! Si cat timp nu se schimba umpluturile astea media, Digi nu va urca...
  • Bogdan Ciuclaru Bogdan Ciuclaru
    Salut, Leo!
    Cu toată sinceritatea și fără nicio urmă de răutate te felicit pentru performanțele tale la joburi. (Știu cum e să tragi din greu) Nu-mi explic răutatea și etichetele decât prin faptul că ai aplicat la noi și ți s-a spus pas...

    Dar să o luăm metodic, cu calm, fără să dăm cu nimeni de pământ:
    1. Sigur că în piață pe diverse sloturi sunt emisii care performează mai bine.
    2. Recentele studii de audiență (le găsești chiar aici, la Petrișor) arată mici creșteri atât pe București cât și pe național comercial. Matinalul e cam dublu peste Guerrilla
  • Leo Leo
    Draga Bogdan Ciuclaru "coleg de breasla", spre marea ta surprindere (si dezamagire( chiar ma pot mandrii mult si tare cu cat excelez eu la Job-uri (da, e corect pluralul)! Chiar daca sunt domenii diferite nu sunt asa usor indinspensabil ca tine.

    Tot incerc sa nu ma las provocat pe aici, dar pt tine si tot colectivul "inutil" de Digi Pisti Tăt, am sa fac o exceptie (singura):

    O emisiune nocturna de doua ore (nu dau alte detalii) inregistreaza audiente la nivel national mai mari decat face DigiFumat , aaa pardon Digi Fm, intr-o saptamana! Asa ca ma bine abtine-te!

    Digi Inutil Fm conform ultimelor masuratori se incadreaza intre 350-650.000 de ascultatori la nivel national, chiar mai prost decat CocalarFm (Zu) la nivel de Bucuresti , sau mai prost (cel putin) pe matinal decat Radioul Petarda de Gherila. Asa ca sezi bland.

    De la gaura fm (digi fm( singurul om de radio si cu voce este Vintila, in rest sunt niste nefericiti, in frunte cu cel mai anti-radio din istorie,..Lucian Mandruta.

    O parte semnificativa din ascultatori sunt ramasi de pe vechea statie (Info Pro), si foarte putini veniti ulterior.,.tinand cont de acoperirea Fm in tara.

    Repet si subliniez, Digi Fm este un radio inutil. Si daca te mai mananca sa imi dai mie replici mincinoase (sau imaginare) dau cu tine de pamant (teoretic) in domeniu, de nu te mai ridici toata viata ta.

    Acum daca te-a apucat frustrarea, pune-ti colegii de Radio Inutil sa intre aici sa-ti ia apararea atat tie cat si radioului Inutil, ca sa va mai spalati (cica) putin imaginea.

    Pfff ce ma amuza cioflingarii astia care se iau in coarne cu mine :) ma distreaza copios :D
  • Bogdan Ciuclaru Bogdan Ciuclaru
    Radioul inutil făcut de inutili a ajuns la un milion de ascultători pe zi. Și trebuie să fie foarte dureros pentru unii.
    Sunt convins că Leo performează cu mult peste noi, la locul lui de muncă și d-asta iși dedică și timp pentru a-i motiva pe alții, cu complimente . Păcat că nu mai avem națională de fotbal, că așa ne-am îmbogățit cu mii de specialiști în radio, tenis, genetică & virusologie...

    Baftă, colegii!
  • Ciocolatu Ciocolatu
    @Gigi FM, Robert Kiss parcă a lucrat înainte la Antena 3 unde a prezentat emisiunea Politikix, a mai fost în trecut și la TVR cred, iar Cătălin Nunu a fost și el parcă tot la TVR dinainte ca ambii să fie la Digi 24 și Digi FM.
  • Gigi FM Gigi FM
    Păi dacă îl cheamă Kiss de ce nu lucrează la Kiss FM?
  • Ciocolatu Ciocolatu
    @Dragos, pentru profit pierdere în 2019 era 9,100, în 2020 era 3,735,300, iar în 2021 nu s-a publicat, mai vedem în iunie.

    A crescut profit pierdere din cauza la plecări, concedieri, restructurări, demisii și disponibilizări. Totul a început în februarie 2019, când Digi 24 va deveni un post generalist și de fapt, tot de știri a rămas, dar de tip infotainment. Ultima plecare dintre prezentatori a fost a lui Stelian Muscalu în octombrie 2021 și a vrut să se retragă din presă, dar de fapt s-a răzgândit și s-a întors în presă la Profit News, unde realizează emisiunea Săptămâna financiară, iar dintre reporteri, editori, producători sau altă funcție ultima plecare a fost a lui Mădălina Chițu din martie 2022 când a devenit jurnalist la TVR. La Digi FM nu a mai plecat nimeni, probabil că cei de la Digi FM vor să coopteze pe foștii Guerrilla (cum cei de la Digi FM iau cooptat pe Vlad Craioveanu și Marius Vintilă, ambii cu experiență la Radio Guerrilla). Ce văd acum la Digi 24 sunt doar emisiuni realizate de Prelipceanu, Pândaru, Negruțiu și tinerii no-name botoxate prăfuite care nici măcar facultate nu au făcut, ci doar școli de media. La Digi FM aud doar pe Mândruță și foștii Guerrilla, se crede că Digi FM e mai bun decât Radio Guerrilla deoarece nu se aud voci peste melodii la Digi FM, iar cei de la Guerrilla o iau razna, aud voci peste melodii. Plus că pe Digi 24 sunt prea multe reclame și teleshopping, iar pe Digi FM sunt prea multe reclame, iar niciun post de radio nu difuzează teleshopping.

    La audiențe încă nu am verificat...
  • Dragos Dragos
    Cand mai afirmati ca Digi 24 si DigiFM sunt gaurile negre, va invit sa va uitati pe audiente, dar si pe tabelul asta din 2020 (uitati-va la cifrele pt Digi24), ca sa vedeti cum stau lucrurile. Vorbiti ca sa va aflati in treaba Leo si Ciocolatu. https://www.paginademedia.ro/stiri-media/cifre-de-afaceri-televiziuni-2020-20229594
  • Ciocolatu Ciocolatu
    @Leo, gaurile negre ale RCS & RDS sunt Digi 24 și Digi FM.
  • Leo Leo
    Digi Fm una din gaurile negre ale Rcs&Rds!

    Un radio inutil facut cu inutili. Pacat de potentialul financiar si tehnic .

Trimite un comentariu

sus