Skip to main content

Nu-şi schimbă doar numele. Ce conţinut vor avea posturile Acasă şi Pro Arena

 
Nu-şi schimbă doar numele. Ce conţinut vor avea posturile Acasă şi Pro Arena

Trustul media care deţine Pro TV a anunţat dezvoltarea programelor secundare din portofoliu şi rebranduirea lor. Pro 2 redevine Acasă şi este construit ca o televiziune pentru femei (aşa cum a fost gândit iniţial), iar Pro X se va numi Pro Arena şi este gândit  „cu de toate“ pentru publicul masculin.

Publicitate

Nu sunt doar chimbări de nume. Vor face modificări şi de conţinut, în funcţie de profilul audienţei acestora.

Astfel, în grila Acasă TV vor fi incluse emisiuni originale, dar şi o serie de seriale internaţionale şi filme romantice. Iar Pro Arena va difuza evenimente sportive şi emisiuni de specialitate, filme de acţiune şi documentare de interes pentru bărbaţi, dar şi diverse reality-show-uri. 

Antonii Mangov, Programming Director, pentru protv.ro:

„Viziunea noastră este clară: Pro TV e un post TV generalist, care targetează o audienţă vastă, prin urmare ne dorim să dezvoltăm canale secundare puternice care pot targeta anumite profile – unul pentru femei (Acasă) şi unul pentru bărbaţi (Pro Arena).

Nu doar că aducem înapoi brand-ul Acasă, ci îl şi reinventăm şi îl aducem în prezent.

Pro Arena nu este un canal de sport sau unul pentru seriale, este toate acestea şi ceva în plus – este un  post TV care combină toate tipurile de conţinut de interes pentru audienţa masculină din România”

Vasile Alboiu, Creative Director, pentru protv.ro:

„Acasă a fost foarte aproape de publicul român şi ne-am dorit ca odată cu revenirea la numele iniţial să păstrăm o parte din identitatea grafică a vechiului post.

În ceea ce priveşte noua faţă a canalului Pro X, când am pus pe hârtie primele idei ne-am gândit la un loc imens, virtual, unde tot publicul masculin se poate strânge şi unde poate lua parte la spectacole sportive, concerte, show-uri de acţiune şi comedie – toate în acelaşi loc ca într-o mare, mare ARENĂ. Grafic o să vedem schimbări destul de importante”.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    va rog sa transmiteti telenovele,seriale,s.a. cu actorii:william levy,marcio garcia,chris hemsworth,cristian de la fuente ,pablo lyle,danilo carera s.a. actori latini,si altii ,pedro moreno,emanuel palomares,horacio pancheri,malvino salvador,cazzares,bruno cabrebizo si multi altii,pt ca acuma pe toate posturile sunt doar seriale turcesti.va multumesc.
    i
  • jk jk
    În aceste clipe se discut modificarile in sedinta CNA.Se pare ca si Pro Gold isi va schimba numele,la fel,redevine Acasa Gold
  • Allex Allex
    Acest rebranding s-ar putea să fie benefic, dar rezultatele scontate se vor observa doar după o perioadă de timp, cel mai probabil mare. Bineînțeles, dacă se alege un conținut corect. S-au transmis aici câteva sugestii bune, atât de seriale, cât și de emisiuni locale și nu numai.

    Nicio șansă pentru o emisiune de genul De 3x femeie pentru noul Acasă. Bugetul anual alocat de Pro pentru noul Acasă(conținut local+preluări) valorează cât producția acelei emisiuni. Poate am exagerat puțin, dar pe aproape oricum. Vom vedea emisiuni ieftine, produse de MediaBox.

    Trebuie dezmințite niște zvonuri apărute pe aici, La Măruță nu va fi “ mutată” de pe Pro Tv iar siglele posturilor din grup rămân în culoarea cunoscută.
  • Sabina Sabina
    În promo-ul care rulează pe Pro 2 apar și serialele turcești Kefaret și Adini Sen koy.
  • ANA ANA
    @Sabina, da, mi-am dat seama.
    Sunt curioasa de format. Cum va fi. Probabil vor fi date ambele emisiuni culinare și pe voyo, ceea ce e foarte bine.
  • Sabina Sabina
    Ana,e o emisiune culinară.
  • ANA ANA
    Ce nume ciudate au pus noilor emisiuni!
    Cum adică "Mancare: pe care"?
    Chiar sunt curioasa despre ce e vorba
  • ddd ddd
    @Villy Păi și cum se va proceda că din câte știu Orange nu au alte licențe decât cele ale Telekom sport?,

    Cât despre Pro TV cred că au și noi acorduri cu RCS dacă au decis să facă mișcările astea
  • Sabina Sabina
    Villy ,mulțumesc .
  • Villy Villy
    @Sabina
    Nu vor fi multe telenovele noi sau vechi pe Arena, Gold sau Acasa. Dar se vor difuza seriale din tarile latino atata tot. S-ar putea sa fie difuzata versiunea noua din Cafe con aroma de mujer. In rest multe seriale din Turcia, ceva din Europa si multe din USA.
    Big Brother nu va fi cel putin nu la Pro. Dar este in lucru Sunt celebru scoate-ma de aici !
  • Sabina Sabina
    Villy, este foarte interesant că vor da seriale din Brazilia pe Pro Arena.Ar trebui să dea și pe Pro Gold seriale braziliene America ,Joia Rara ,Em Familia și Imperio le au cumpărate de mult timp .De asemenea ar putea difuza Terra Nostra și O rei do Gado. Ce se mai aude de Ferma și Big Brother se vor mai face pe Pro TV?
  • Villy Villy
    @ ddd
    Telekom Sport va deveni Orange Sport. Doar Telekom Sport 1 va mai emite o vreme in paralel cu Orange Sport 1. Era v orba ca de la sfarsitul lunii martie se va lansa Orange Sport. Dar vom vedea, vor fi anunturi, reclame ca aceasta schimbare.
    Maine va fi solicitarea de la CNA pentru modificarea structurii si denumirii canalelor PRO. Doar PRO TV va ramane nemodificat. La Pro Arena vor fi seriale din Germania (Cobra 11), Franta, Anglia, Spania, Brazilia (O Negocio), Argentina si evident USA, dar si reality showuri gen Storage wars.
    Se solicita licenta si pentru un nou canal de muzica romanesc Disco Mix. Dar continutul va fi preluat de pe youtube (unul din streamurile Disco 80)
  • sunt anonim sunt anonim
    Exclusiv kanal d aduce un nou serial, se numește strada speranței și este cu Toni Grecu și echipa lui. Cel mai probabil e programat pentru toamna aceasta.
  • ddd ddd
    @Villy Bine ai revenit sunt curios dacă ai ceva vești dinspre zona Orange Telekom eu din câte știu sursă sigură se lucrează intens pentru un nou studio identitate grafică pentru Orange sport ai ceva informații cam despre ce vor?
  • Dani Dani
    Mai bine le lasau de la inceput cum erau, sport.ro si acasa

Trimite un comentariu

sus