Skip to main content

Schimbări la Tema zilei, pe TVR. Nu o mai prezintă doar Radu Andrei Tudor. Modificările din talk-show

 
Schimbări la Tema zilei, pe TVR. Nu o mai prezintă doar Radu Andrei Tudor. Modificările din talk-show

Emisiunea Tema zilei, de pe TVR, nu mai este prezentată doar de Radu Andrei Tudor, ca până acum. Reporterii vor face prin rotaţie. Ce modificări a făcut postul public şi de ce, în continuare.

Publicitate

La sfârşitul săptămânii trecute, talk-show-ul Tema zilei, care era difuzat în cadrul Telejurnalului TVR 1, în jurul orei 20.30, nu a mai fost prezentat de Radu Andrei Tudor (cel care se ocupa de proiect de doi ani, în timpul săptămânii), ci de Claudiu Lucaci.

Radu Andrei Tudor este şi prezentatorul principalului Telejurnal TVR, de la ora 20.00, în timpul săptămânii.

"Decizia nu îmi aparţine. Şi nu o comentez", a scris atunci pe Facebook Radu Andrei Tudor. "Am luat act de hotărârea şefilor mei chiar ieri (miercuri, n. red), înainte să mă pregătesc de #TEMAZILEI. Sigur că am fost surprins, la fel ca şi voi, cei care m-ati întrebat ce s-a întâmplat", a continuat el.

Oficialii postului public spun că talk-show-ul va fi prezentat de acum prin rotaţie, de jurnalişti de la ştiri. Printre prezentatori rămân şi Radu Andrei Tudor  şi Dorina Florea (în weekend).

Oana Popescu, directorul Ştirilor TVR:

„Echipa Ştirilor TVR este formată din jurnalişti cu experienţă relevantă, pe care telespectatorii îi vor putea urmări, la Tema zilei, cu cele mai pertinente interviuri alături de invitatul zilei. La Telejurnalul TVR oferim informaţii corecte, echilibrate, verificate.

Dorim să punem mai mult accent pe această rubrică pentru ca telespectatorii să afle, concentrat în câteva minute, de la cei care cunosc cel mai bine subiectul, detaliile celor mai importante subiecte”.

Ce spun reprezentanţii TVR, pentru Paginademedia.ro:

„Tema zilei”, principala rubrică a Telejurnalului de la ora 20.00, va fi moderată alături de prezentatorii Dorina Florea şi Radu Andrei Tudor  şi de jurnalişti seniori ai Direcţiei Ştiri, specializaţi pe diferite domenii de activitate.

Prin această nouă abordare, rubrica din cadrul Telejurnalului câştigă consistenţă, interviurile urmând a fi susţinute de jurnalişti cu un background profesional impresionant  în zone de mare interes, precum: sănătate, educaţie, politic, economic, cultură, relaţii externe, societatea civilă etc.

Ramona Avramescu, Roxana Zamfirescu, Alina Stancu, Mihai Rădulescu, Claudiu Lucaci se numără printre jurnaliştii care fac parte din echipa de moderatori ai rubricii „Tema zilei”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Livia, tu nu ești Livia, ești o uzurpatoarelelegant. Îmi furi identitatea și debitezi lucruri mai mult decit discutabile. Mie îmi place Radu și cred ca Oana Popescu s-a comportat inelegant. Dar e și ea o interimara. Și in funcție, și în profesie. O doamna de onoare din suita Gradenei. Așa că va fi și ea curind istorie.
  • Paco Paco
    Decizia este corecta, logica, decenta. Si ajuta si echipa, ba chiar si pe Radu A Tudor, care se poate concentra mai mult pe ce prezinta la Digi FM in zorii zilei.
    Apropo, Mihai Constantin nu mai e de gasit pe ecranele TVR. Oare de ce?
  • Yan Yan
    Nu e rău deloc așa. Televiziunea Română are jurnaliști profesioniști și e bine să apară și ei în prime time. Radu nu prea îmi place, sincer. Uneori oare mult prea plin de el și nu prea are motive...
  • Livia Pila Livia Pila
    Mai bine asa. Pustiul RAT este bun doar sa citeasca de pe prompter si sa faca emisiuni de cancan, nu este capabil sa sustina un talkshow serios. Un alt esec al lui Gradea.

Trimite un comentariu

sus