Skip to main content

Schimbări în emisiunea Visuri la Cheie. Doi arhitecţi noi se alătură proiectului. Cine iese?

 
Schimbări în emisiunea Visuri la Cheie. Doi arhitecţi noi se alătură proiectului. Cine iese?

Pro TV anunţă schimbări în emisiunea Visuri la Cheie. Doi arhitecţi noi se alătură proiectului, în sezonul opt care este în producţie. 

Publicitate

Arhitecţii Alex Gavrilescu şi Andra Marinescu se alătură echipei, înlocuindu-i pe Omid Ghannadi şi Valentin Ionaşcu care făceau parte din show sezonul trecut. 

Alături de cei doi, echipa emisiunii este formată din Dragoş Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia şi Laura Boghiu. 

Alex Gavrilescu combină arhitectura şi sculptura, iar Andra Marinescu este arhitect de peste 15 ani. 

De notat că echipa de arhitecţi a emisiunii s-a tot schimbat de la un sezon la altul. 

 „Este o bucurie şi o emoţie minunată că m-am alăturat echipei Visuri la Cheie! Cred că nu există o răsplată mai mare pe acest Pământ, aşa cum este confirmarea că este nevoie de tine să ajuţi oamenii din jurul tău, prin ceea ce practici ca om.

Consider că mi-am luat toate bagajele necesare de a urca în autocarul Visuri la Cheie şi sunt nerăbdător ca, alături de această echipă minunată, să îmi ofer toate cunoştinţele şi aptitudinile în schimbul fericirii celor ce au uitat să vadă viaţa prin ochii bucuriei şi care chiar au nevoie de un strop de speranţă să meargă mai departe”, a spus Alex Gavrilescu.

De asemenea, despre noul rol în emisiune, Andra Marinescu puncteză:

„Încep această etapă din viaţa mea de arhitect cu multă emoţie şi încântare. Mă bucur să mă alătur echipei Visuri la cheie şi sunt sigură că, împreună, vom reuşi să aducem zâmbete pe chip şi linişte în suflet, atât familiilor, cât şi celor de acasă.

Sunt emoţionată şi, în acelaşi timp, nerăbdătoare să creez împreună cu această echipă minunată, echipa pe care o urmăream de fiecare dată cu sufletul la gură, ca telespectator. Este o nouă provocare pentru mine, un mijloc care îmi va permite să aduc în beneficiul familiilor toată imaginaţia mea şi puterea mea de creaţie”, a spus aceasta. 

Reamintim că Pro TV are în producţie sezonul opt de Visuri la cheie pentru care au anunţat înscrierile, după cum Paginademedia.ro a scris la începutul lunii aprilie

  • Alex Gavrilescu
  • Alina Vîlcu
  • Andra Marinescu
  • Cristina Joia
  • Dragos Bucur
  • Laura Boghiu

Citeşte şi: Nou sezon Visuri la cheie. Încep înscrierile pentru emisiunea de pe Pro TV


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Drăgan Anica Loc.Slobozia, Județul Ialomita, Strada Horia, Nr 31 Drăgan Anica Loc.Slobozia, Județul Ialomita, Strada Horia, Nr 31
    Păcat ca nu mai fac parte din echipa emisiuni, erau doi oameni minunați.
  • SIMONA SIMONA
    Nu imi place de cei doi noi deloc,Omid era simpatic

Trimite un comentariu

sus