Skip to main content

"Meritaţi şi îmi daţi o stare de bine!" O scrisoare mai mult decât un compliment

 
"Meritaţi şi îmi daţi o stare de bine!" O scrisoare mai mult decât un compliment

În epoca emailului, a mess-ului şi whatsup-ului, o publicaţie online primeşte o scrisoare ...pe hârtie. Scrisă de mână, cu atenţie, nu printată.

Publicitate

"Meritaţi şi îmi daţi o stare de bine!", justifică într-un fel cititorul Paginademedia.ro efortul de a-şi aşterne gândurile pe hârtie şi de a le trimite "clasic", prin poştă.

Vârsta lui ne-a surprins, ne încurajează şi ne onorează deopotrivă: are 16 ani! Mulţumim, Emi!

Scrisoarea primită pe adresa redacţiei Paginademedia.ro:

Salutare!

Mă numesc Emi Pruteanu, am 16 ani şi sunt din oraşul Roman, judeţul Neamţ.

Îţi scriu aceste rânduri petru a-ţi mulţumi şi pentru a te felicita pentru mnca pe care tu o depui la Paginademedia. Personal am aflat de tine acum doi ani. Era un articol despre dezinformarea COVID 19.

Articolul mi-a plăcut la nebunie, era scris altfel… puţin mai diferit, iar eu apreciez oamenii din presă care sunt mai altfel şi fac acelaşi conţinut, numai că îi recunoşti instant pentru că sunt autentici.

Paginademedia este una dintre publicaţiile pe care le urmăresc cu interes mare! Tu, Recorder şi Digi 24 sunteţi sursa mea de informaţie. Da, ştiu, cei de la Digi 24 au şi ei “bubele lor”, dar îi apreciez şi aza. Şi mai ale pe Oana Zamfir (prezentatoare lor TV).

Apreciez enorma munca făcută de tine! Încerc pe cât pot să le recomand şi altor oameni site-ul tău pentru că oferă infromaţii foarte utile!

Aproape toate mutările din presă le aflu de la tine.

Îţi trimit această scrisoare, pentru că îmi place la nebunie conţinutul tău. Scrisori cu mesaje de mulţumire şi felicitări am mai trimis la următorii norocoşi:

  • Ştefan Mandachi
  • Virgin Radio România
  • Redacţia Libertatea
  • Redacţia Recorder
  • Oana Zamfir (Digi 24)

Trimit aceste scrisori deoarece meritaţi şi îmi daţi o stare de bine! Şi chiar vă mulţumesc!

Multă baftă pe mai departe!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Leo Leo
    E de admirat faptul că un "copil" al zilelor noastre alege să renunțe la -tehnologie- și se straduie să folosească cel mai rudimentar mijloc de comunicare...posta. Mai e de admirat și faptul că un puști de 16 ani lasă counter Strike (sau orice alt joc) pt a CITII, ASCULTA, publicații on line.

    Pentru cineva (oricine) care primește așa ceva în zilele noastre e o MANDRIE și departe de mine să râd sau să pun la îndoiala acest fapt.

    Mă pun in pielea lui Obae...si mă incearca anumite senzații, emoții... Un astfel de gest este certitudinea, garanția faptului că ce face PaginaDeMedia CONTEAZA (drept dovadă).

    Daca scrisoarea era semnată de o doamna de 80 ani sa zicem , lucrurile ar fi stat altfel? Și da și nu. Da pentru că tot același senzații și emoții te-ar fi trecut...nu pentru că poate că Emi este certitudinea indirecta că tineretul asta mai are o șansă...și nu total absurd 'descentrat' și îndobitocit de tehnologie.

    Draga Emi, mă înclin!
  • Mihai Mihai
    Domnu Bam Bam pune la îndoială onestitatea Paginii de media și a scrisorii unui adolescent de bună credință, dar susține și crede toate minciunile ce apar pe bandă rulantă în așa zisa presă de la noi pe motiv de libertate de exprimare. Ne lasi nene cu prostiile tale, că și scandalurile regizate de la acces direct vroiai să rămână în prime time la antena1 și nu la antena stars? Chiar si așa, antenele își iau bătaie constant de la Pro Tv și Kanal D.
  • david david
    Verificați va rog, poate era un "COMUNICAT" de la digi24.
  • MucCelMic MucCelMic
    B.A.M. e cel mai Gica contra dintre toti cei care scriu comentarii pe acest site. Cand apar comentariile lui, dintr-o data Mile mi se pare simpatic.
  • Neamțu' Neamțu'
    B.A.M.: Inevitabil se naște întrebarea "De unde v-a găsit ăsta adresa?". Inevitabil, vine răspunsul: de la secțiunea ”contact” în josul paginii, unde adresa poștală este în clar. Îl cunosc personal pe puștiul care a scris scrisoarea, de altfel a și mulțumit paginademedia.ro pentru publicarea ei, pe contul personal de facebook. De fapt, ce ni se pare ciudat, probabil, este că cineva încă mai folosește stiloul, hârtia și plicul timbrat, nu? Sau că ... scrie?
  • B.A.M B.A.M
    Îmi pare rău, dragilor! Am spirit critic și, chiar dacă ascult mai multe variante ale unei povești, le judec prin prisma proprie-mi percepții. (Pleonasmul e intenționat.)
    Poate e real, dar lipsesc DETALIILE care să dea veridicitatea/verosimilitatea/palpabilitatea/etc acestei povești. DAR LE AȘTEPT...
  • Catalin Catalin
    Comentariul lui BAM ne arata mentalitatea romanului care le stie pe toate si are mereu ceva de comentat, indiferent de subiect. In conceptia lui, este imposibil ca acest site sa aiba fani, si de neconceput ca un om simplu sa trimita o scrisoare celui pe care il stimeaza ( wow, putea sa dea un mesaj la orice rubrica de comentarii de pe site). Totul e o banala strategie de marketing cica. In rest, bravo lui Emi, felicitari ca mai exista oameni de calitate in generatia tanara!
  • JFK JFK
    @B.A.M.
    Ce ai cu entuziasmul tineretii domnule???
    Atat timp cat e real totul si nu un fake,e de admirat pustiul pentru principiile sale!
  • B.A.M B.A.M
    Voi realizați cât de dubioasă e această poveste? Nu?
    Adică: Un site DELOC cunoscut publicului LARG din România (cu autori CEL MULT LA FEL de cunoscuți) primește o scrisoare. Inevitabil se naște întrebarea "De unde v-a găsit ăsta adresa?".
    Dar chiar și dacă ar fi EXPUSĂ public, să zicem... De ce ar dori să vă trimită acesre rânduri??? Marii artiști ai țării DE ABIA primesc astfel de scrisori!!!! Dar niște ANONIMI primesc...
    P.S.
    EU ÎNȚELEG ROSTUL "poveștilor de marketing". Dar scrieți-le/regizați-le/etc MAI BINE! Până și poveștile cu Vulpița și Viorel (sau cu copiile "made in China") au un fir narativ MAI LOGIC.
  • Strugurel Strugurel
    @Cristi, nu am scris eu.
    Dacă am scris eu, era un mare haos...
  • Eliberare Eliberare
    Foarte elegant!
    Sunt puține momentele de bine din toată nerozia locală...
    Dar uite că mai avem și ce să învățăm din când în când...

    Și, fără ipocrizie, în mici frânturi, se mai face și jurnalism de calitate pe ici, pe colo, prin punctele esențiale...

    BRAVO CELOR CARE SE ȚIN DE TREABĂ AUTENTIC!
  • Gicu Gicu
    Draga Emi, Recorde.ro nu există. Doar recorder.ro . Îți spun din prietenie pentru că te prezinți a fi un cunoscător. Intenția e bună însă, chiar copil fiind.
  • Cristi Cristi
    Sigur nu e scrisă de Soby?

Trimite un comentariu

sus