Skip to main content

VIDEO. Prezentatorul Antena 1 Cosmin Seleşi, la Revelionul de la Pro TV: „Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obişnuit Pro TV”

 
VIDEO. Prezentatorul Antena 1 Cosmin Seleşi, la Revelionul de la Pro TV: „Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obişnuit Pro TV”

VIDEO. Nume surpriză la Revelionul de la Pro TV. Cosmin Seleşi, prezentator Antena 1 în ultimii zece ani, va fi parte a PROTEVELIONULUI. 

Publicitate

Seleşi a apărut într-un reportaj publicat de postul din Pache, chiar de la filmările pentru programul de Revelion, primul după o pauză lungă. 

La întrebarea „cum e să faci parte din PROTEVELION”, vedeta a răspuns: 

„Bine, sunt şi eu.. istoric. Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obişnuit Pro TV de fiecare dată. În urmă cu ani de zile toată lumea aştepta Protevelionul. Va fi o revenire fantasitcă”, a spus actorul. 

VIDEO. Reportaj Pro TV

Cosmin Seleşi, de 16 sezoane la Te cunosc de Undeva

Seleşi a fost în ultimii zece ani în echipa Antena 1. Din 2012, alături de Alina Puşcaş, prezintă emisiunea Te cunosc de undeva. 

În această primăvară s-a încheiat sezonul cu numărul 16 al emisiunii. Momentan nu se cunosc detalii despre emisiunea Antenei 1 şi despre formula de prezentatori cu care va continua. 

Cu ani în urmă, Seleşi a apărut în seriaul La Bloc, de la Pro TV. 

După mulţi ani, Pro TV îi face concurenţă lui Negru

În acest an, Pro TV face PROTEVELION. Este primul program „clasic”, după o pauză lungă. Ultimul a fost în 2013, cu Cătălin şi Andra Măruţă gazde. 

Acum, gazdele vor fi Pavel Bartoş şi Raluka (cântăreaţă şi jurată SuperStar, pariul din această toamna al Pro TV). 


Citeşte şi: După o pauză de mulţi ani, Pro TV îi face concurenţă lui Dan Negru. Va avea program de Revelion


Citeşte şi: Antena 1, format internaţional cu "Narcisa" Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Puiu Puiu
    Si mie mi-a placut Protevelionul! Dar nu credeam că va fi câștigător!
    In fine!
    La mulți ani!
  • Valentin Valentin
    E o mutare bună Cosmin Seleși...PRO TV a ales bine prezentatorul și sunt convins că dacă show-ul va avea alt stil față de Antena 1 va avea audiențe de peste 2 milioane !!
  • Sabina Sabina
    Mulțumesc,Allex.
  • Allex Allex
    Sabina, din câte știu Pro Tv nu a decis dacă va mai produce în 2022 un talent show muzical, având în vedere că ultimul produs nu reprezintă un plus strategic și financiar pentru grup.
  • Howard Howard
    În pragul insolvenței???
  • Șerban Șerban
    Antena 1 s-a descotorosit de "vedetele" astea. Acum Pro TV, în pragul insolvenței, adună firmiturile pe o piață și-așa muribundă.
  • Sabina Sabina
    Soby, cu Universal music.
  • Soby Soby
    @Sabina Cine câștigă SuperStar România va avea un contract cu Global Records?
  • ABC+ ABC+
    @Sabina, cui îi pasă de Superstar?
  • Sabina Sabina
    Allex, e adevărat zvonul cum că PRO TV are licența The Voice pentru următorii 3 ani?
  • sunt anonim sunt anonim
    Cosmin Selesi va juca in serialul ratații de la pro tv care va fi in primavara. plus ca inainte de prorevelion pro va difuza Pup-o, ma2
  • Allex Allex
    Cosmin Seleși a fost una din cele mai valoroase vedete ale Antenei 1, “neadoptate” post 2014 de la Pro Tv. Practic, chiar dacă a mai apărut și la alte posturi tv, printre care și Pro Tv(a făcut parte din proiectul Divertis și a mai jucat în câteva sitcomuri), ca prezentator tv și om de divertisment, acolo s-a remarcat, la Antena 1, prin faptul că a dat viață în stilul lui caracteristic formatului Your face sounds familiar(Tcdu), care, trebuie să recunoaștem că a fost cel mai longeviv și de succes proiect al Antenei, realizat fără oamenii din Pro Tv, și mă refer aici la echipele de producție și corporate venite din grupul Pro.
    Din informațiile mele însă, nu Antena Group a fost cea care a renunțat la Seleși, ci el a dorit o schimbare, iar la Pro Tv este foarte probabil să fie distribuit în viitoare proiecte de ficțiune.
  • Sabina Sabina
    Mâine seară este finala Superstar. Fiecare concurent va cânta cu un artist. Artiștii invitați sunt :Ami ,care va cânta cu Alessandro Mucea, Irina Rimes, care va cânta cu Alexandru Precup,Emma, care va cânta cu Maria Juganaru iar Liviu Teodorescu cu Romina Apostol. Inna va avea un moment special în marea finala.
  • Villy Villy
    Mihaela Radulescu va avea separat o emisiune la ProTV.
    Binbir Gece la Happy Channel. A fost la Kanal D.
    Emisiunile speciale Masterchef nu vor fi pe post momentan.
  • Sabina Sabina
    Gabi,e posibil, sau poate va juca în noul sitcom pe care îl pregătește Pro TV.

Trimite un comentariu

sus