Skip to main content

EXCLUSIV Paginademedia.ro! Despărţire după un an. Septimiu Sărăţeanu pleacă de la matinalul Prima TV

 
EXCLUSIV Paginademedia.ro! Despărţire după un an. Septimiu Sărăţeanu pleacă de la matinalul Prima TV

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Septimiu Sărăţeanu se desparte de Prima TV. Nu va mai fi producătorul matinalului prezentat de Daniel Osmanovici şi Irina Gologan.

Publicitate

Plecarea se întâmplă la exact un an de zile de la startul proiectului Focus la Prima Oră. Ieri a fost ultimul jurnal de dimineaţa produs de Sărăţeanu la Prima TV. 

Sărăţeanu şi-a anunţat colegii despre plecare printr-un mesaj. Contactat de Paginademedia.ro, acesta a confirmat despărţirea, însă fără a face alte comentarii

„O altă oportunitate profesională”

Nici cu privire la ce urmează Sărăţeanu nu a dat foarte multe detalii, însă a menţionat, tot pentru Paginademedia.ro, că:

„Am o altă oportunitate profesională în care trebuie să mă implic. E un domeniu adiacent televiziunii, care se ocupa de tech si broadcasting”, a spus omul de televiziune. 

Sărăţeanu, om cu experienţă la Pro TV, Ringier şi TVR

Septimiu Sărăţeanu are experienţă la Pro TV şi la Ringier. Până în urmă trei ani a fost producător al emisiunii matinale de pe TVR 1.

El a vorbit chiar în luna ianuarie a anului trecut, înainte cu câteva zile de startul Focus la Prima Oră, despre proiectul de la Prima TV. 

VIDEO. Totul despre matinalul de la Prima TV, cu Septimiu Sărăţeanu

Carte de vizită | Septimiu Sărăţeanu

  • Septimiu Sărăţeanu a debutat în jurnalism în 1991, la Iaşi, la cotidianul Monitorul. Este absolvent al Şcolii BBC şi al unor cursuri Radio France Internationale. A lucrat, pe rând, la Radio Nord – Est, a fost apoi redactor-şef la Radio Hit.
  • În 1995 a devenit correspondent al agenţiei Mediafax pentru Iaşi.
  • Din 1996, a fost corespondent Pro TV pentru zona Moldovei.
  • În 1998, a fost producător regional Pro TV, coordonând staţiile locale şi corespondenţii din zona Moldovei.
  • În 2000 a fost numit director Pro TV Iaşi. În acelaşi an, primeşte Premiul pentru Jurnalism al Fundaţiei Pro.
  • Din 2002, producător Pro TV Bucureşti, pentru ştiri şi pentru programele speciale (transmisiuni de Paşti, Dăruieşti şi Câştigi, Te vezi la Ştirile Pro TV). A mai fost comentator sportiv la Sport.ro.
  • În 2004, a fost corespondent pentru CNN World Report.

Citeşte şi: Septimiu Sărăţeanu: Conducerea TVR a decis să nu mai produc 1 Matinal. Pentru că nu am fost "Yesman", susţine el


Citeşte şi: Unul dintre cei mai vechi oameni din Pro TV părăseşte televiziunea după 18 ani. Septimiu Sărăţeanu se dedică “propriei firme”


Citeşte şi: Matinal la Prima TV. Daniel Osmanovici, unul dintre prezentatori. Septimiu Sărăţeanu, producător


Citeşte şi: Daniel Osmanovici şi-a dat demisia de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate


Citeşte şi: Osmanovici lasă Antena 1 pentru PR. La ce instituţie va fi purtător de cuvânt


Citeşte şi: Septimiu Sărăţeanu: „I-am încredinţat lui Dragoş Pătraru câteva mostre de mesaje pe care Doina Gradea mi le trimitea sistematic”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ginofil ginofil
    @Adi - Care e mana in mana cu Gino. Si uite asa, o mana spala pe alta si amandoua fata.
  • A A
    @ "Adi":
    Buna, Septimiu.
  • Cristi Burci Cristi Burci
    Da' gafeurul Daniel Osmanovici n-ar trebui sa o ia la sanatoasa? Un inchipuit fara nicio baza, un prompterist de mana a treia care sparge ecranele.
  • Tita Amarata Tita Amarata
    Sarateanu e un pacalici care a facut prapad si prin TVR. Ar trebui sa multumeasca din inima Doinei Gradea, care l-a luat de pe strada, pe care a tradat-o si a balacarit-o si care apoi i-a platit vreo trei luni salariul fara ca el sa vina pe la munca. Iar cand eram prin regie cu el de multe ori nu prea venea cu saptamanile si o lasa pe colega care si acum e producatoare la Matinal si pe care o tot manca de fund pe la sefi.
  • Milka Milka
    În România exista doua tv mari atât

    Exista doar Pro TV postacule. Nu doua.
  • An An
    Dupa ce s-a lansat un format, nu prea mai conteaza daca ai sau nu producatorul...ideea ramane, si poate fii sau nu pusa mai bine in valoare...
  • Mile Mile
    În România exista doua tv mari atât
  • Adi Adi
    Cum naiba să pierzi un om de televiziune ca Septimiu?? Bine, a fost ciudat că a acceptat el să lucreze cu asemenea nepricepuți. Voi vă dați seama ce incompetenți sunt acolo?
    P.S. Hai să vă spun și ce va face. Septimiu se va ocupa de implementarea sistemul VAR (arbitraj video) în fotbalul de la noi. Interesant este că acolo e Orlando Nicoară. Care e mână în mână cu Tomșa.
  • Răzvan Răzvan
    Dați audientele de aseară
  • geo geo
    Matinalul celor de la Prima Tv mi se pare unul decent si de calitate.
    Că nu le place unora sau altora este o altă discuție !
  • Soby Soby
    Poate vine la Etno să producă matinalul...
  • Mircea Mircea
    ha ha ha. vrajeala. l-a dat tomsa afara. tomsa credea ca daca face matinal creste audienta ca fat frumos. un habarnist care nu are treaba cu televiziunea dar asta e lumea in care traim. prima tv a scazut foarte mult in audiente asa ca incasrile sunt mult mai mici ca acum un si se apuca sa dea oameni afara. nu o sa rezolve nimic iar audientele vor scadea in continuare. mai au un pic pana cand o sa inceapa sa apara problemele tehnice si sa vaezi atunci jale. intre timp lumea isi cauta de munca pe unde poate iar marii manageri tac si inghit pentru ca nu sunt facuti dintr-un aluat bun. fugiti cat mai puteti ca pe orice pun astia mana se alege prafu’. prima tv s-a transformat in zero tv, partial hd.

Trimite un comentariu

sus