Skip to main content

Şerban Copoţ pleacă de la iUmor: "Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane este momentul să mai luăm şi o pauză"

 
Sursa foto: Serban Copot, Facebook
Sursa foto: Serban Copot, Facebook

Şerban Copoţ pleacă de la emisiunea iUmor, difuzată de Antena 1. Copoţ a fost în echipa emisiunii timp de şapte ani şi a prezentat alături de Dan Badea, notează unica.ro.

Publicitate

Şerban Copot a participat la show-ul Asia Express şi a făcut echipă cu omul de radio George Vintilă, în 2019.

Ce a spus Şerban Copoţ despre plecare?

"Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane este momentul să mai luăm şi o pauză. A fost challenging (n.r. provocator), au fost sapte ani în care am făcut parte dintr-o echipă frumoasă, în care a avut loc debutul meu ca prezentator, o zonă care m-a scos din confort."

În urmă cu câteva zile Şerban Copoţ a publicat un mesaj pe Instagram, în legătură cu noua schimbare.

"42 de ani! O petrecere reuşită este cea în care nu găseşti poze prea reuşite. Se pare că este o vârstă la care este binevenită o schimbare. O schimbare in bine, prin care îmi iau "La revedere" de la un colectiv cu care am lucrat 14 sezoane.

Cu bune, cu rele, am fost acolo o gaşcă care a scris un capitol în umorul românesc. Fiecare cu părticica lui. Acum, a venit momentul să le urez mult succes, şi să îmi văd de proiectele mele. Vine tabăra din 23 iulie, iar din toamna pregatesc o surpriză mare de tot. "

"Anul acesta, iUmor s-a suprapus cu taberele mele şi nu am cum să renunţ la proiectul meu de suflet", a mai spus Copoţ pentru Unica.

Taberele Liga Exploratorilor, proiectul lui Copoţ

În ultimii ani, Şerban Copoţ a dezvoltat un proiect care implică sute de copii. În fiecare vară, acesta organizează mai multe tabere la Izvoru Mureşului, judeţul Harghita, unde copiii învaţă cum să se descurce singuri, ca nişte mici cercetaşi.
 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus