Skip to main content

Kanal D anunţă o nouă producţie turcească în locul serialului „Poveste din Anatolia”

 
Kanal D anunţă o nouă producţie turcească în locul serialului „Poveste din Anatolia”

Postul de televiziune Kanal D anunţă o nouă producţie turcească. „O dragoste” (titlu originial: Kızılcık Şerbeti) este numele serialului care se pregăteşte de lansare la Kanal D.

Publicitate

„O dragoste” îi are în rolurile principale pe Doga, interpretată de Sila Turkoglu („Emanet”) şi de Fatih, pus în scenă de Dogukan Gungor („Zümrüdüanka”).

Noua producţie debutează luni, 19 februarie de la ora 20.00 şi ia locul serialului „Povestea din Anatolia”, care era difuzat la aceeaşi oră.

„Poveste din Anatolia” va fi mutat la Kanal D2

„O dragoste” va fi la TV de luni până vineri, de la 20.00, iar „Poveste din Anatolia” se va vedea doar trei zile pe săptămână, de luni până miercuri, de la 16.30, dar la postul Kanal D2.

Serialul „O dragoste” a început în octombrie 2022 la televiziunea turcească Show TV. În acest moment producţia este încă în difuzare în Turcia şi se află la episodul 50.

VIDEO. Secvenţe din primul episod

Povestea din serial:

„Doi tineri se îndrăgostesc, iar iubirea lor este pusă la grea încercare. Doga (Silă Turkoglu) este proaspăt admisă la facultate, prinsă în mrejele iubirii pentru Fatih (Dogukan Gungor), care provine dintr-o familie conservatoare.

Totul pare să ducă spre o viaţă frumoasă şi lină împreună, dar o sarcina nedorită le dă peste cap planurile. Familiile celor doi sunt şi ele atrase într-un conflict al percepţiilor, prejudecăţilor şi al generaţiilor.

Între Doga şi mama ei, Kivilcim Arslan (Evrim Alasya), izbucnesc neînţelegerile, aceasta din urmă considerând copilul din pântecele fiicei sale un inamic pentru carieră şi viitorul tinerei.”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus