Skip to main content

Filme noi şi seriale, la Diva. Care sunt premierele lunii mai

 
Filmul „Apartament pentru doi” (Flip That Romance, 2018) are premiera pe 1 mai 2022, la Diva. Sursa foto: Diva
Filmul „Apartament pentru doi” (Flip That Romance, 2018) are premiera pe 1 mai 2022, la Diva. Sursa foto: Diva

Două filme romantice vor avea premiera în luna mai la postul Diva. Iar serialul poliţist „Magnum, detectiv particular“ revine cu un nou sezon, tot în mai, a anunţat postul de televiziune.

Publicitate

Diva a rezervat primele două duminici de luna viitoare pentru fanii filmelor romantice.

  • „Apartament pentru doi” (Flip That Romance, 2018) – duminică, 1 mai, de la ora 16:00

Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări sunt angajaţi să lucreze în acelaşi duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

  • „Chiar în faţa mea” (Right in Front of Me, 2012) – duminică, 8 mai, de la ora 16.00

Carly primeşte a doua şansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat. 

Ce seriale vor avea premiera în mai pe Diva

La final de lună, pe 30 mai, luni seara, Diva duce cinefilii în Sicilia pentru un serial poliţist de comedie.

„Makari: Misterele Siciliei” (2021-), din 30 mai, lunea, de la ora 21:00.

Distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

Pentru o greşeală minoră Saverio Lamanna, jurnalist şi purtător de cuvânt la Ministerul de Interne, a pierdut totul. Distrus, bărbatul părăseşte Roma pentru a se refugia în Màkari, un sat sicilian unde are o casă de vacanţă abandonată. Saverio acceptă o slujbă ca ghid pentru un tur culinar şi viticol.

În timp ce prezintă unui grup de turişti unele dintre cele mai pitoreşti locuri din Sicilia, el observă că toată lumea îl vorbeşte de rău pe Olmo (Ivano Marescotti). Olmo este însoţit în această călătorie de fiul său Glauco (Daniele Molino), un grup de presupuşi prieteni şi parteneri.

„Magnum, detectiv particular” – sezonul doi revine începând din 23 mai, de luni până vineri, de la ora 20:00.

De pe plajele însorite din Hawaii, direct la DIVA, sezonul doi al serialului „Magnum, detectiv particular” (Magnum P.I. 2019) aduce acţiunea exotică în episoade noi, premieră în România, de luni până vineri, de la ora 20:00. Dick Wolf, creatorul serialului Hawaii 5.0 oferă publicului un nou sezon al serialului plasat şi filmat în faimoasa insulă, cu o distribuţie impresionantă formată din Jay Hernandez (Bad Moms, Hostel), Perdita Weeks (Tudors, As Above, So Below), Zachary Knighton (Happy Endings), Stephen Hill (Blue Bloods) şi Tim Kang (The Mentalist).

“Norocul lui Loli!” – serialul are premiera în 25 aprilie 2022 şi continuă şi în luna mai, de luni până vineri – 18:00, câte două episoade

Loli Aguilar (Silvia Navarro) este o femeie independentă, cu o carieră de succes ca producător executiv de succes la Global Radio Group, cea mai mare reţea de radio de pe Coasta de Vest a SUA. În timp ce cariera lui Loli este în plină ascensiune, viaţa ei amoroasă se află în plan secund, dar ea se bucură de libertate şi de o viaţă fără angajamente. Este o femeie care nu a găsit niciodată dragostea adevărată şi a luat decizia de a nu avea niciodată copii. Dar viaţa are alte planuri pentru ea atunci când, peste noapte, primeşte în grijă soarta celor doi copii ai prietenei sale.
 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Steluta Steluta
    Si Pro TV sigur o sa fie peste Antenuta Zero si in Mai si in Iunie si in Iulie si in August. Ha ha ha !
    Si aseara Pro Cinema peste Happy Zero si Antenuta Zero Stele.
  • Mile Mile
    Sigur o sa fie peste acasă ha ha ha

Trimite un comentariu

sus