Skip to main content

Lia va mai avea încă un sezon. Ultimul. Camera 609, un alt serial de la Antena 1, va ajunge la final în această vară

 
Lia va mai avea încă un sezon. Ultimul. Camera 609, un alt serial de la Antena 1, va ajunge la final în această vară

Serialul Lia - soţia soţului meu va continua cu încă un sezon la Antena 1. Reprezentanţii postului TV anunţă că Lia va continua cu un nou sezon, dar va fi şi ultimul al seriei.

Publicitate

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon au început deja, însă în acest moment se difuzează sezonul trei, care va mai avea 7 episoade. Cel mai probabil, sezonul cu numărul patru va începe în această toamnă.

Totodată, producţia Lasă-mă, îmi place! Camera 609, un alt serial produs de Ruxandra Ion la Antena 1, va ajunge la final în această vară.

Serialele Lia şi Camera 609 pot fi urmărite joi (Lia) şi vineri (Camera 609), de la ora 20.30, la Antena 1. Ambele producţii sunt realizate după formatele turceşti Asla Vazgecmen (Lia) şi No: 309 (Camera 609).

Ruxandra Ion, producătooare serialelor Lia şi Camera 609:

„Nu ȋmi vine să cred că se fac deja doi ani de când am pornit această poveste frumoasă numită Lia. Însă orice poveste trebuie să aibă şi un final! Deşi atunci când am pornit la drum cu acest proiect am creionat trei sezoane, când am văzut cu toţii cum a fost primit, ni s-a cerut şi un al patrulea sezon.

Echipa de scenarişti a creionat poveşti fascinante, pline de suspans şi farmec, care sperăm să le placă la fel de mult şi telepespectatorilor noştri. O să ȋmi lipsească enorm aceşti actori minunaţi de care sunt foarte mândră, actori care, alături de o echipă pe care deja o pot numi familie, v-au adus un serial aşa cum doar am visat la ȋnceput! Vă mulţumim că ne sunteţi alături şi vă promit că finalul va depăşi toate aşteptările.”

FOTO. Imagini cu actorii din Lia

 

Ana Bodea, actriţa care ȋi dă viaţă Liei, spune:

„Sezonul 3 a fost unul plin de încercări, atât pentru personajul pe care îl interpretez, cât şi pentru mine, ca actriţă. Am avut secvenţe inimaginabil de grele... Pot spune cu bucurie că am reuşit, cu ajutorul colegilor, să îl ducem la bun sfârşit şi sunt mândră de ce am reuşit, ca echipă.

Abia aştept să văd reacţiile telespectatorilor şi să le aduc bucurie, suspans şi emoţie în suflete prin meseria pe care mi-am ales-o! Sunt convinsă că aşteaptă cu nerăbdare să ne urmărească povestea, care va fi cel puţin interesantă ca până acum. Le promitem dragilor noştri telespectatori un sezon patru de neuitat”.

În vreme ce Ştefan Floroaica, interpretul lui Petru, adaugă:

„Au trecut doi ani minunaţi, doi ani ȋn care ne-am setat ceasurile ȋmpreună, pe platoul de filmare. Sunt mai mult decât recunoscător pentru tot ceea ce trăiesc prin prisma acestei poveşti captivante. Cât despre sezonul patru, wow, nici nu ştiu ce aş putea spune mai mult decât faptul că este de neratat.”

Ioana Blaj, cea care o pune în scenă pe Alice:

„Vă spun doar atât, sezonul acesta Alice s-a autodepăşit. Aş vrea să vă spun că sezonul trei e cel mai tare, dar nu pot…pentru că ceea ce vă aşteaptă în sezonul patru e peste aşteptările oricui...”

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 ajunge la final în această vară

Camera 609 a început în august 2023 şi ajunge la final, după doar două sezoane. În rolurile principale sunt Anda Sârbei (Vlad) şi Matei Negrescu (fost concurent la Insula iubirii).

Distribuţia serialului este formată din actori cunoscuţi pulicului ca Emilia Popescu, Magda Catone, Virginia Rogin, Mihai, Călin, Claudiu Bleonţ, Loredana Groza, Nuami Dinescu şi Doina Teodoru.

Federico Favino, regizorul proiectului:

„Este un proiect care a construit şi a cimentat o familie formată din actori talentaţi şi o echipă tehnică minunată. Ultimul an pentru mine efectiv a zburat, atât de plăcut a fost să lucrez la acest proiect. Parcă ieri am ȋnceput castingul şi primele repetiţii.

A fost o onoare pentru mine că am putut regiza un astfel de proiect. Zilele pe platou trec uşor alături de colegii mei. E o atmosferă plăcută, care stârneşte comedie şi râsete ȋn fiecare minut, chiar şi ȋn spatele “Camerei”. Acum, călătoria 609 se apropie cu paşi repezi de un grand final plin de suspans si surprize.”

FOTO. Imagini cu actorii din Camera 609

Anda Sârbei:

„Sunt recunoscătoare că fac parte din proiectul frumos – Lasă-mă ȋmi place, Camera 609 şi profit de ocazie să le mulţumesc telespectatorilor că ne sunt alături ȋn periplul acesta frumos...”

Matei Negrescu a completat:

„După mai bine de un an de zile ȋn care ne-am mutat fizic, dar şi cu sufletul, pe setul de filmare, iată că am ajuns ȋn punctul ȋn care ne pregătim să ȋnchidem o poveste frumoasă. E greu de descris experienţa ȋn doar câteva cuvinte...

Am ȋnvăţat extrem de multe lucruri cu fiecare minut petrecut ȋn faţa camerei, alături de oameni talentaţi din atâtea departamente diferite.”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus