Skip to main content

Cronica Cârcotaşilor vine cu sezonul 46. Emisiunea de satiră are o nouă rubrică, prezentată de un fost Aleph şi fost scenarist la Vocea României

 
Cronica Cârcotaşilor vine cu sezonul 46. Emisiunea de satiră are o nouă rubrică, prezentată de un fost Aleph şi fost scenarist la Vocea României

Cronica Cârcotaşilor vine cu sezon nou, al 46-lea, la Prima TV. Emisiunea debutează miercuri, 14 septembrie, de la ora 20.00, la Prima TV. Iar pe lângă prezentatorii Ioana Petric şi Codruţ Kegheş, a.k.a Dezbrăcatu, emisiunea de satiră va avea un nou membru.

Publicitate

E vorba de Bogdan Nicolai, om cu experienţă în radio şi televiziune, care va avea o rubrică în cadrul emisiunii de satiră. Este vorba despre o rubrică inspirată de proiectul său din onine, Săptămâna pierdută, un one man show care merge tot pe satiră. 

Proiectul Săptămâna pierdută a fost lansat recent pe YouTube, dar are şi o pagină pe TikTok, care a depăşit deja 33 de milioane de vizualizări. 

Şerban Huidu, producătorul emisiunii:

„În primul rând, ne întoarcem în seara pe care o consacrasem de peste 20 de ani pentru umor, cea de miercuri. Apoi, îl avem în echipă pe Bogdan Nicolai, cu care mă ştiu încă din vremea Pro FM. O să fie un sezon fresh, cu bâlbe, cu multe zâmbete, cu rubrici noi”

Bogdan Nicolai (foto):

„Este un show online care îşi propune să schimbe reflexele sociale greşite cu ajutorul satirei. Ţinta mea stă, în permanenţă, pe formatorii de tradiţii şi obiceiuri grobiene, pe cei care ne fac adesea să simţim că pierdem săptămâni, luni, ani într-o Românie rămasă pe loc. Am fost bucuros să mă înrolez în armata mereu puternică a Cronicii pentru că avem acelaşi scop şi aceleaşi arme.”

Cu bebelusele la posturi, DJ Robert Georgescu la platane, Ioana şi Dezbrăcatu la pupitru, Cronica mai ducea lipsa lui….Denis Pilafai, interpretată de actirţa Gabriela Marin.

„Denise este nerăbdătoare să înceapă un nou sezon. Iar vara aceasta mi-am făcut un canal de YouTube unde am urcat videoclipurile din rubrica “Pilafai” la cererea fanilor. M-am delectat cu reacţiile. Comentariile sunt spumoase. Fanii Denisei Pilafai sunt foaaarte simpatici. Cu siguranţă, o voi mai interpreta şi pe doamna Sosoacă. Şi ea e foarte “iubită” de cârcotasi. Probabil voi mai interpreta şi alte doamne sau domnişoare din showbiz, care vor fi în centrul atenţiei în următoarea perioadă, dar cel mai mult sper să o pot juca din nou pe bucătăreasa Jamila în duel cu Laura Laurenţiu. Am făcut vreo două scenete cu ele în sezonul trecut alături de Ioana. Ambele au ieşit demenţial”, adaugă actriţa Gabriela Marin.

Bogdan Nicolai, cel mai nou membru al echipei cârcotaşilor, este absolvent de Jurnalism în cadrul Universităţii Bucureşti si a fost scenaristul show-ului Vocea României, directorul postului de televiziune MTV România şi cel mai longeviv prezentator al matinalului de la Pro FM România (6 ani). A prezentat emisiunea “Los Bandidos” la Smart FM, împreună cu Vlad Craioveanu, „Clubul de seară” de la Europa FM şi pastila de satiră “Care-i faza?” la Aleph News.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • martipan martipan
    m-am uitat în seara asta la cronica. deci nicolai e fenomeeeen!!! credeam că s-a mai potolit dar e și mai *** decât era la radio. Cronica veți să sparge cu el
  • Sisok Sisok
    Exact ei vorbesc de imparțialitate ha

    Exact. Bucatarii Zero umiliti de Visuri Fierbinti si Vocea.
  • Mile Mile
    Exact ei vorbesc de imparțialitate ha
  • martipan martipan
    am o presimțire că o să se râda mult în formula asta. succes!
  • Zic si eu Zic si eu
    @Expertule,
    Aici nu vorbim despre "puterea de a interzice", ci despre conditiile puse de cel mai puternic brand Tv. Obae nu o sa- i interzica pe comentatorii mentionati de tine (dovada ca apar chiar aici), ar fi un act de cenzura si pierde trafic, dar Pro poate pune anumite conditii ca sa primesti o stire furnizata de ei. Este o practica binecunoscuta, nu doar in media, nu ai nevoie de " experti" ca sa o identifici.
    Dar poate ma insel, explica- ne tu, la cate articole publicate de Pro poti comenta? Sau de ce numai la acel articol sunt inchise comentariile? Nu-mi invoca articolele de promovare sau similare.
    Cat priveste prestatia Drei., daca tu, fan inflacarat, o numesti "decenta", ce zice un privitor impartial? Ca-i de toata jena! Are voce, dar in rest este needucata, necizelata, fara experienta sau palmares. Toata emisiunea a tras de bustiera aia de blugi ca sa nu ramana fara, a avut interventii grosiere, a vorbit de " echipa ei" de cateva ori, parca a si apasat pe buton singura,facandu-l pe Smiley sa se simta stingher + cel mai important aspect,dintre cei 4, este singura care nu are un background muzical care sa o indreptateasca sa se pretinda antrenor.
  • Sisok Sisok
    Cei din ProTV n-au puterea sa opreasca comentariile de pe pagina de media daca cunosti relatia dintre cele doua parti! Ai putut sa comentezi la alt articol sau pe Facebook daca ai avut ceva de spus despre noul sezon Vocea Romaniei. Nu-mi place ce canta Theo rose, dar prestatia ei la Vocea este decenta, cu mult peste Loredana. . Comentariile au fost oprite din cauza lui Mile, Razvan si postacul ProTV cu nume schimbator care la fiecare articol cu audiente lasa zeci de comentarii ce nu spun nimic util pentru aceasta industrie. @Bogdy1947 Te crezi foarte destept lasand comentarii negative la adresa ProTV folosind numele altor persoane, dar esti doar un simplu hot de nicname-uri care este paralel cu aceasta industrie. Cronica Carcotasilor nu urca PrimaTV in top 5 televiziuni si tu crezi ca ProTV nu mai poate de frica.

    Exact ca tine bolovane. Nu zici nimic legat de aceasta industrie. Nu lauzi Vocea ca a sters pe jos cu Umorul Sec ?
    Si de pensionarii antenisti de la Cunoscutii Zero nimic ? Hai curaj postacule !
  • JFK JFK
    Comentariile erau cele mai savuroase pe aceasta pagina!!!
    Se agitau taberele mai ceva ca sampania in sticla si te inveseleau intr-o zi proasta :))))
    Asa se certa lumea pe aici,de zici ca,ii pasa cuiva de parerile voastre :)))
  • Expertul Expertul
    @Zic si eu Cei din ProTV n-au puterea sa opreasca comentariile de pe pagina de media daca cunosti relatia dintre cele doua parti! Ai putut sa comentezi la alt articol sau pe Facebook daca ai avut ceva de spus despre noul sezon Vocea Romaniei. Nu-mi place ce canta Theo rose, dar prestatia ei la Vocea este decenta, cu mult peste Loredana. . Comentariile au fost oprite din cauza lui Mile, Razvan si postacul ProTV cu nume schimbator care la fiecare articol cu audiente lasa zeci de comentarii ce nu spun nimic util pentru aceasta industrie. @Bogdy1947 Te crezi foarte destept lasand comentarii negative la adresa ProTV folosind numele altor persoane, dar esti doar un simplu hot de nicname-uri care este paralel cu aceasta industrie. Cronica Carcotasilor nu urca PrimaTV in top 5 televiziuni si tu crezi ca ProTV nu mai poate de frica.
  • Zic si eu Zic si eu
    @jfk,
    Iti raspund eu, daca trece comentariul: asa li s-a cerut, sa nu permita commenturi la stirea despre Voce, dupa ce anuntul cu theo pe scaun cu smiley nu a fost bine primit de comentatori. Iar " prestatia" jenanta de vineri ( asta cu montaj, cum o fi fost live, nu vreau sa stiu ) nu a facut decat sa confirme justetea comentariilor. Cum raul este deja facut,emisiunea filmata, nu pot decat sa limiteze pagubele. Adica baneaza comentarii, o taie cat mai mult la montaj....
  • Soby Soby
    @JFK, din cauza la Mile.

    E vremea mutărilor în toamna asta...
  • JFK JFK
    @PAGINA DE MEDIA
    De ce nu mai este permisa sectiunea de comentarii,decat la anumite stiri!?
  • Marius Marius
    "Săptămâna trecută protv lider 5 zile din 7 pe publicul comercial de miercuri până duminică intre orele 20-23. "

    Era normal Gogu. De ce crezi ca Antena 1 lungeste emisiunile pana la ora 00:00 ? Doar doar prind si ei pozitia de lider...
  • Gogu Gogu
    Duminică protv cu sunt celebru 5,9 rating si iumor 4,8(publicul comercial) deci iar a luat iumor bătaie ca si vineri. Nu prea mai merge se pare. Si am văzut reclama la stand up revolution sezonul 2 pe a1. Sper ca nu au intenția sa o bage vineri (singura zi disponibilă ca in rest sunt alte programe) ca daca a luat iumor bătaie asta va fi distrusa. Mai bine sa o lase pentru la vară cand protv ia vacanță. Săptămâna trecută protv lider 5 zile din 7 pe publicul comercial de miercuri până duminică intre orele 20-23.
  • Sisok Sisok
    Trebuia sa fie mutata , lumea s a obișnuit atunci , felicitări record de sezoane , ca și te cunosc de undeva

    Cunoscutii Zero lideri la pensionari, exact. Pro TV la public educat, public tanar.
  • Sisok Sisok
    La ce sezon de toamna DEZASTRU are PROsTV, cu flagship-urile pe locul 2 sau pe primul loc la diferente infime fata de locul 2 si mult sub cat se asteptau si cat de umflate erau de postaci, acum lui PROsTV ar trebui sa-i fie frica si de Cronica Carcotasilor

    Ce visezi postac ? Ce visezi bolovane ? Vezi ca Sunt celebru a sters pe jos cu Umor Sec. La fel ca FIerbinti si Vocea peste Bucatarii Zero.

Trimite un comentariu

sus