Skip to main content

Silviu Mănăstire a anunţat că pleacă de la B1 TV: „la un moment dat, te saturi de oameni, de locuri, alţii la rândul lor se satură poate de tine”

 
Silviu Mănăstire a anunţat că pleacă de la B1 TV: „la un moment dat, te saturi de oameni, de locuri, alţii la rândul lor se satură poate de tine”

DOSAR ÎNCHIS. Silviu Mănăstire încheie Dosarul de Politician la B1 TV. Jurnalistul şi-a anunţat plecarea de la postul de ştiri unde a realizat principalul talk-show, după şapte ani. 

Publicitate

„Nu exista nicio teorie a conspiraţiei in ceea ce priveşte plecarea mea, deci trebuie sa ii dezamăgesc pe iubitorii de bârfe. Nu ma consider vedeta media şi aşa cum se întâmpla in viaţa fiecăruia dintre noi, din când in când, joburile se schimba, proiectele se schimba. (...)

De ce am plecat? Pentru ca tot aşa cum se întâmpla in viaţa de zi cu zi a fiecăruia dintre noi, la un moment dat, te saturi de oameni, de locuri, alţii la rândul lor se satura poate de tine. Se numeşte rutina. Uneori e buna, de cele mai multe ori nu”, a anunţat Silviu Mănăstire într-o postare pe Facebook.

În acelaşi mesaj, într-un post scriptum, jurnalistul a ţinut să sublinieze că, atât timp cât el a realizat Dosar de Politician, postul B1 TV a avut profit de peste 6 milioane de euro. 

Mesajul integral al lui Silviu Mănăstire:

The show must go on
 
O mulţime de binevoitori in sensul propriu al cuvântului dar şi mulţi alti binevoitori cu ghilimelele de rigoare ma întreabă direct sau prin intermediari dacă am plecat de la B1TV. Răspunsul este DA. Colaborarea mea cu aceasta televiziune s-a închieiat după şapte ani. Înainte de a pleca am avut un binemeritat concediu in care am rezolvat multe lucruri personale.
 
Trebuie sa le mulţumesc încă o data aici şi acum oamenilor minunaţi, telespectatorilor mei, care au fost alături de mine in aceasta aventura. Fără pile, fără cunoştinţe si relaţii am construit un brand cu voi alături. In breasla asta au fost vremuri in care şefi din SRI hotărau cine moderează emisiuni la tv. Emisiunea va aparţine. Ştiu ca veţi fi alaturi de mine, aşa cum am spus la finalul ultimului dosar: in vremuri mai bune, in locuri mai bune.
 
Nu exista nicio teorie a conspiraţiei in ceea ce priveşte plecarea mea, deci trebuie sa ii dezamăgesc pe iubitorii de bârfe. Nu ma consider vedeta media şi aşa cum se întâmpla in viaţa fiecăruia dintre noi, din când in când, joburile se schimba, proiectele se schimba. Este valabil şi pentru profesia de jurnalist. De aceea nu am folosit plecarea mea pentru a face din ea o ştire. Sutele de mesaje primite in ultimele săptămâni m-au obligat sa va dau aceste explicaţii.
 
De ce am plecat? Pentru ca tot aşa cum se întâmpla in viaţa de zi cu zi a fiecăruia dintre noi, la un moment dat, te saturi de oameni, de locuri, alţii la rândul lor se satura poate de tine. Se numeşte rutina. Uneori e buna, de cele mai multe ori nu.
 
Câteva lucruri trebuie însă precizate: Dosar de politician a fost emisiunea de prime time a postului B1TV. Ne-am bătut de la egal la egal cu cei mari din branşa. Cu formate de televiziune bine finanţate şi cu mega echipe in spate. Am câştigat, am si pierdut. Nimeni nu ne-a ignorat însă. A fost doar munca mea si a unui tânăr si pasionat producator de televiziune pe nume Alexandru Chiritoi. Îţi mulţumesc Alex!
 
Cei mai importanţi si relevanţi politicieni, mai simpatici sau nesimpatici, au venit sa dea răspunsuri la întrebările dumneavoastră adresate de mine. In şapte ani nu a scăpat niciunul deşi de multe ori nu veneau tocmai foarte fericiti in studio. Sau dacă nu veneau “pentru ca nu aveam haz” cum îmi spunea un “mare lider”, cu siguranţa se uitau la emisiune cu infrigurare.
 
PS: atat timp cât Dosar de politician a fost emisiunea de prime time a televiziunii B1TV profitul acestui post de news& talk-show politic a fost de peste 6 milioane de euro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Enescu MD, New Jersey Cristian Enescu MD, New Jersey
    Nu cred o iota din ce declara oficial, ca Silviu Manastire a plecat pt ca se .plictisea. Nu exista asa ceva. Este prea inteligent si sigur a deranjat asta. Trebuie servitori, oameni fara coloana si tradatori care sa promoveze narativul oficial. Traim vremuri de ***.
  • maxim maxim
    Lasa ca a venit Turcescu care mai are un pic si ii pupa mana lui Ponta si lui Simion, Uita cand ii pupa condurasii lui Base si acum nici nu-l mai cunoaste !!!
  • kalo martin kalo martin
    Este un om de televiziune excelent. Odata cu plecarea lui si a lui Radu Banciu de la B1, cota postului a scazut foarte mult. Noroc cu cei de la Buna Romania, dar cine stie cat vor sta si ei.
  • James Hess James Hess
    In afara de "Buna Romania", la B1 toti au foat si sunt mediocri si chiar sub!
  • nelu din poplaca nelu din poplaca
    nu stiam de ce plange lumea pe strada.
  • Gheorghe Burlacu Gheorghe Burlacu
    Sa fi sanatos si sa ai succes pe unde mergi. Nu baga de seama la com.mai putin placute,numai celor care nu le plac adevarul,arunca cu noroi in cei care il apara. Bafta pe mai departe si cu Dumnezeu inainte
  • LiberArbitru LiberArbitru
    @ Mardare Doina,
    De ce zici asa? ca a plecat un antemergator?
    Cine il opreste pe S.Manastire sa se duca la alta televiziune? sau sa isi faca propria televiziune, chiar si on-line? si sa isi desavarseasca menirea
    Ce ar fi sa sa ridice de unde a dus si site-ul achizitionat acum ceva vreme?
    In online se vede popularitatea si increderea acordata unui personaj cititor de prompter sau dosar.
  • Mardare Doina Mardare Doina
    S-a terminat si cu B1. Vin persoane noi care nu cunosc nici limba romana.Nu stiu sa vorbeasca clar si sa citeasca cursiv Nu mai avem la ce sa ne uitam.Adio teliviziune romani.
  • Minune Minune
    Cat bine a putut face spațiului media, acest personaj, parasidu-l este incomensurabil. Istoria va consemna acesta minune ... La mai multe, zic!
  • UN PATRIOT CRESTIN ORTODOX UN PATRIOT CRESTIN ORTODOX
    NU MI-A PLĂCUT DE LA ÎNCEPUT DE ACEST SILVIU MĂNĂSTIRE. PRIMA DATĂ A FOST LA REALITATEA TV DACĂ NU MĂ ÎNȘEL APOI LA ROMÂNIA TV ȘI ULTIMA DATĂ LA B1TV. ***.
  • DDann DDann
    Planetele s-au aliniat și s-a intamplat ceva bun acestui post TV, B1. Încetasem sa îl mai urmăresc numai pentru ca el era pe post și prin îngâmfarea caracteristica unui om simplu ajuns sa se creadă zmeu era mult prea părtinitor și cu lecțiile deja învățate - poate de la Turcescu, când a predat stafeta.
  • mihai mihai
    La cat de echidistant era....Sunt jurnalisti care iti da impresia ca cineva apasa un buton si isi schimba ideiile
  • Ion Segarceanu Ion Segarceanu
    Trimite-mi raspuns, te rog.
  • Duca se Duca se
    O merge la Metropola TV. Pandele era prietenul lui. L-ati auzit vorbind de rau familia Pandele/Firea? Niciodata! Dar acolo da de Madalin Ionescu, alta stofa, alta calitate.
  • Ivan C. Ivan C.
    Cum sa revina la formatia lui de baza, teologia, cand el a fost raspopit? Oare pentru ce a fost raspopit? Este si el (sau vrea sa fie) un fel de Gadea, avand aceeasi formatie. Sigur are el un loc cald undeva asigurat.
    PS: Sper sa nu mai apara pe la TV.

Trimite un comentariu

sus