Skip to main content

Încă o platformă de streaming ajunge în România. Când se lansează SkyShowtime

 
Încă o platformă de streaming ajunge în România. Când se lansează SkyShowtime

După Netflix, HBO Max, Disney+ şi Amazon Prime, vom avea încă o platformă de streaming video. Este vorba despre SkyShowtime, o platformă ce va găzdui titluri produse de Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios şi Peacock. 

Publicitate

Platforma urmează să se lanseze în Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România, în februarie 2023, au anunţat reprezentanţii companiei în cadrul unui eveniment care a avut loc în Amsterdam. În Portugalia, ţară în care SkyShowtime a fost deja lansat, preţul unui abonament este de 5 euro

Mai exact, serviciul va fi lansat în Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Kosovo, Muntenegru, Serbia şi Slovenia pe 14 decembrie 2022. Iar în România, Albania, Republica Cehă, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia şi Slovacia vor urma în februarie 2023. 

Reprezentanţii SkyShowtime nu au anunţat încă preţurile la care va fi disponibilă platforma. 

Monty Sarhan, CEO SkyShowtime, a declarat:

„SkyShowtime a fost creat pentru Europa şi suntem încântaţi că le putem spune clienţilor din Europa Centrală şi de Est că este timpul pentru SkyShowtime. Iar asta înseamnă acces exclusiv la cele mai noi seriale şi filme produse de studiourile noastre recunoscute la nivel mondial, precum şi o gamă premium de divertisment local de calitate.

După lansări de succes în Europa de Nord şi Portugalia extinderea pe aceste pieţe importante şi aducerea SkyShowtime la şi mai mulţi clienţi din Europa, este un moment crucial pentru noi.”

SkyShowtime prezintă în premieră cele mai de succes filme, seriale premium, conţinut pentru copii şi familie şi o selecţie de titluri de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios şi Peacock - toate disponibile într-un singur loc. SkyShowtime va include, de asemenea, programe originale dezvoltate local, documentare şi programe speciale.

Povestea SkyShowtime a început anul acesta pe 20 septembrie în Danemarca, Finlanda, Norvegia şi Suedia, şi a continuat pe 25 octombrie cu Ţările de Jos şi Portugalia. După lansările din Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Kosovo, Muntenegru, Serbia şi Slovenia ce vor avea loc în decembrie 2022, SkyShowtime va continua extinderea în Spania, Andorra şi Europa Centrală şi de Est pe parcursul trimestrului I din 2023.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MAGHIARĂ COPACIU MAGHIARĂ COPACIU
    la 23 martie adrian de la DIGI mi a spus că nickelodeon se va închide în 2029
  • Zuzu Zuzu
    esti angajat la ei , stim asta , zi despre celebru ca inainte ziceai de sezonul de inainte ca asta inseamna ca va fi si asta succes ciuciu , esti disperat ca nu aveti succes de unde ai informatii de la sefi

    La fel ca Umor Sec, Stand Zero, Cunoscutii Zero, Bucatarii Zero, succes ciuciu, esti disperat ca nu aveti succes.
  • Zuzu Zuzu
    Am văzut acasă pe 35 îmi place asta ha

    Si eu am vazut ZuZu Zero pe 60. Imi place asta ha ha..
  • mile mile
    esti angajat la ei , stim asta , zi despre celebru ca inainte ziceai de sezonul de inainte ca asta inseamna ca va fi si asta succes ciuciu , esti disperat ca nu aveti succes de unde ai informatii de la sefi
  • Expertul Expertul
    Cred ca e locul potrivit sa va dau ceva noutati despre platforma voyo, avand in vedere ca in acest articol se scrie despre intrarea pe piata din Romania a unei noi platforme de streaming. CME a comunicat in luna octombrie, ca platforma voyo are peste 400.000 de abonati in Ceha si Slovakia si pana in 2026 se asteapta la un milion. Nu s-au dat cifre pentru voyo Romania, dar din informatiile mele Romania este pe primul loc la numarul de abonati. In toamna, cand s-a anuntat ca emisiunile ProTV vor fi ddisponibile pe voyo cu 7 zile inainte, au fost multi care spuneau ca vor fi afectate audientele, dar s-au inselat. Serialul Clanul n-are audiente foarte mari pe TV, dar a atras multi abonati pentru voyo, asa se explica filmarea unui nou sezon.
  • JFK JFK
    Acest serviciu de streaming chiar suna mult mai interesant ca Netflix si Disney+,la care nu ai ce vedea,daca nu esti fan Supereroi!
  • Mile Mile
    Am văzut acasă pe 35 îmi place asta ha

Trimite un comentariu

sus