Skip to main content

Smiley a fost la America's Got Talent, invitat de producătorul Simon Cowell

 
Sursa foto: Smiley, Facebook
Sursa foto: Smiley, Facebook

Smiley a ajuns la emisiunea America's Got Talent. Smiley (Andrei Tiberiu Maria) a fost invitat la filmările pentru noul sezon al emisiunii America's Got Talent de către Simon Cowell, creatorul şi producătorul formatului de televiziune.

Publicitate

Smiley era in sală, public, când prezentatorul Terry Crews l-a invitat să urce pe scenă şi a zis:" fratele nostru de peste Ocean de la Românii au talent, Smiley".

"Am avut surpriza să găsesc şi români în sală", a spus Smiley în videoclipul de pe TikTok.

Artistul prezintă show-ul Românii au talent la Pro TV, alături de Pavel Bartoş, în fiecare vineri, de la 20.30.

Smiley a împărtăşit pe TikTok un jurnal video despre momentul de la emisiunea America's Got Talent.

Ce spune Smiley?

"Pentru mine a fost o experienţă incredibilă şi un moment trăit din plin, după atâţia ani de televiziune. Este copleşitor să fii acolo, să simţi atmosfera din platoul ăla uriaş, să te strângă în braţe unii dintre cei mai importanţi oameni de televiziune din lume şi să ştii că faci parte, alături de echipa ta din România şi de românii tăi talentaţi, dintr-o poveste atât de mare şi de spectaculoasă cum este Got Talent.

M-am bucurat şi că am constatat că şi noi suntem foarte buni şi că „Românii au talent” este produsă, realizată, gândită, pusă în scenă similar cu ediţia americană. Am încercat să filmez, sa vă arăt, dar să mă şi bucur, să trăiesc experienţa asta aşa cum a fost ea, memorabilă şi însemnată pentru noi, românii.

Mulţi chiar ne ştiau pe noi, prezentatorii din România, pe unii dintre concurenţii de acasă care au făcut istorie şi m-am bucurat teribil să găsesc în public, printre spectatori, români bucuroşi să vadă o bucăţică din ”acasă” în faţa lor. O superexperienţă pentru care sunt recunoscător."

Experienţa America’s Got Talent este arătată şi povestită de Smiley în episodul 3 al jurnalului său de pe TikTok #DailyTok.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus