Skip to main content

UPDATE Un nou serial românesc, pe Netflix. Ana Ularu şi Florin Piersic jr., în distribuţie. Cum se numeşte şi ce poveste spune? Avem primele detalii

 
Ana Ularu şi Florin Piersic jr., la una dintre primele întâlniri pentru realizarea noului serial Netflix / foto: Vlad Coplea
Ana Ularu şi Florin Piersic jr., la una dintre primele întâlniri pentru realizarea noului serial Netflix / foto: Vlad Coplea

Un nou serial românesc a intrat în producţie la Netflix. Se numeşte „Subteran” şi este regizat de o echipă de cineaşti care a colaborat în trecut cu HBO MAX: Anca Miruna Lăzărescu (care a semnat şi serialul „Hackerville”, în 2018), Daniel Sandu (cunoscut şi pentru serialul „Bani negri”, din 2020) şi Octav Gheorghe („RUXX, 2021”).

Publicitate

Producţia are şase episoade şi se află în faza primelor pregătiri pentru filmare.

Serialul este scris de Steve Bailie, cu Octav Gheorghe şi Peter Kerek în calitate de co-scenarişti, şi este produs de Tudor Reu (de la Mobra Films) şi de Johnathan Young (de la creative).

Echipa de realizare şi distribuţia se află la primele întâlniri. Paginademedia.ro vă prezintă primele detalii despre această producţie, care nu a fost comunicată până acum nici de marile site-uri de specialitate, precum imdb.com.

Seria va spune povestea unei mame care lucrează în IT şi ajunge să lupte sub acoperire împotriva interlopilor bucureşteni care i-au schimbat viaţa.

Serialul îi va avea în distribuţie, printre alţii, pe Ana Ularu şi Florin Piersic Jr.”, se arată în comunicatul de presă transmis de platforma de streaming Netflix.

Netflix doreşte să se impună în producţia de filme şi seriale româneşti

Ana Ularu şi Florin Piersic jr., la una dintre repetiţiile pentru noul proiect, „Subteran”, serialul realizat de Netflix / foto: arhiva personală

Ne bucurăm să începem producţia noii serii româneşti «Subteran» şi suntem mândri să ne alăturăm echipei extraordinare care se află în spatele acestui proiect.

Industria de film românească este cunoscută pentru tradiţia creativă şi artiştii remarcabili şi suntem, de asemenea, extrem de încântaţi de acest scenariu care prezintă un personaj feminin puternic.

Este un serial poliţist captivant, dar şi puţin absurd, cu un ton alert, plin de adrenalină şi sunt sigură că va evolua frumos având în vedere succesul deja cunoscut al numeroaselor titluri româneşti disponibile pe Netflix”, a declarat Anna Nagler, Director of Local Language Series pentru Netflix Europa Centrală şi de Est.

Netflix, cel mai important serviciu de streaming din România, a licenţiat în ultimii ani multe filme şi seriale româneşti care au devenit unele dintre cele mai vizionate şi apreciate de membrii Netflix.

Serialul „Subteran” – Primele detalii despre poveste

Cami este o femeie care îşi foloseşte inteligenţa pentru a avea succes într-o lume a bărbaţilor.

Atunci când viaţa lui Cami este dată peste cap de un grup interlop, ea ajunge să joace rolul de iubită şi hacker pentru un detectiv sub acoperire, Roman, care se află într-o situaţie fără scăpare. Însă acesta este singura şansă pe care o are Cami de a se răzbuna şi de a-şi salva fiul.

Despre Netflix:

Netflix este unul dintre liderii globali ai serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 247 de milioane de abonaţi din peste 190 de ţări, care se bucură de seriale, lungmetraje şi jocuri într-o mare varietate de genuri şi limbi. Abonatii au acces nelimitat la conţinut, pot reda, întrerupe şi relua vizionarea oricând şi oriunde, putând schimba abonamentul în orice moment.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus