Skip to main content

Plecare din echipa SuperNeatza. Un reporter se retrage din proiect

 
Plecare din echipa SuperNeatza. Un reporter se retrage din proiect

Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni matinale de la TV, SuperNeatza, are parte de o schimbare în echipă. Unul dintre reporterii din ultimii doi ani, Bogdan Radu Ocnarua părăsit proiectul. Jurnalistul se ocupa de realizarea live-urilor şi făcea chiar 2-3 pe ediţie. A anunţat vestea plecării pe facebook şi a oferit informaţii în plus şi pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Bogdan Radu Ocnaru este jurnalist din 2005 şi a debutat la Antena 1, ca reporter pentru Observator. Apoi a lucrat timp de zece ani penru Digi24 şi a revenit în 2019 la Observator până să fie cooptat în echipa matinalului prezentat la Antena 1 de Răzvan Simion şi de Dani Oţil. 

A început să lucreze pentru SuperNeatza în 2021, în plină pandemie de COVID-19.

Emisiunea SuperNeatza se difuzează la Antena 1 de luni până vineri, de la 08.00 la 12.00, iar duminică de la 09.00 la 13.00.

Bogdan Radu Ocnaru, pentru Paginademedia.ro: „Nu ştiu ce voi face pe viitor, o să iau o pauză”

Mesajul despre demisie a fost publicat pe reţelele sociale:

Bogdan Radu Ocnaru:Un cliseu, dar trebuie să spun: s-a mai încheiat un capitol! Colaborarea mea cu Neatza s-a terminat. Au fost vreo doi ani, doi ani în care am făcut altceva decât în ceilalţi 15 de până acum. A fost o experienţă, asta sigur! Mulţumesc pentru atenţie”.

Jurnalistul a oferit mai multe amănunte, pentru Paginademedia:

Bogdan Radu Ocnaru:Nu ştiu încă ce voi face pe viitor. O să iau o pauză. În aceşti ani cât am lucrat pentru SuperNeatza am trăit multe momente foarte frumoase.

Nu mai făcusem divertisment până în 2020, făcusem doar ştiri, aşa că am învăţat multe lucruri noi, pe care nu le ştiam.

Rămân cu amintiri frumoase, doar este cea mai bună emisiune matinală de pe piaţă, de mulţi ani încoace.

Am cunoscut foarte mulţi oameni noi, datorită reportajelor pe care le-am pregătit pentru SuperNeatza. M-am ocupat în mod deosebit de partea informativă şi de live-uri utilitare, pe mai multe domenii, precum educaţie, auto, social, economic etc”.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus