Skip to main content

Antena 1 a anunţat concurenţii noului sezon Te cunosc de undeva! Printre ei Emi şi Cuza, câştigătorii sezonului trecut

 
Emi şi Cuza (băieţii de la Noaptea Târziu) au obţinut cel mai mare punctaj al serii, interpretând o melodie de-a lui Robbie Williams. Sursa foto: Antena 1
Emi şi Cuza (băieţii de la Noaptea Târziu) au obţinut cel mai mare punctaj al serii, interpretând o melodie de-a lui Robbie Williams. Sursa foto: Antena 1

Show-ul Te cunosc de undeva! revine în curând la Antena 1 cu un nou sezon. A ajuns la majorat şi aduce 8 cupluri de vedete care se vor transforma pe scenă.

Publicitate

Printre cele 16 vedete care au acceptat provocarea transformărilor din show-ul Te cunosc de undeva! sunt şi mulţi „veterani“, obişnuiţi cu scena acestui concurs: Connect-R, Feli, Liviu Teodorescu, inclusiv campionii sezonului trecut, Emi şi Cuza.

Lista completă a concurenţilor şi ce aşteptări au ei de la această competiţie, în continuare.

Cine sunt concurenţii Te cunosc de undeva!

Connect-R & Shift (au făcut echipă şi în Asia Express)

Shift: „De la noi, telespectatorii ar trebui să se aştepte la o „mascaradă” maximă.

Este minunat faptul că pot să fac din nou echipă cu Connect-R, este singurul cu care aş fi participat în acest moment la Te cunosc de undeva!.

Pe lângă faptul că avem „antecedente” (n.r. participarea la Asia Express), noi suntem ca fraţii şi ne simţim minunat împreună, iar eu am un avantaj deoarece Connect-R a mai fost concurent în emisiune şi am ce învăţa de la el”.

Connect-R: „Telespectatorii Te cunosc de undeva! ar trebui să se aştepte de la noi la doi nebuni, pentru că aşa ne-au cunoscut ca echipă, dar bineînţeles cu multă seriozitate, mult devotament şi mult drag pentru acest show.

Sperăm ca publicul să se uite cu mâinile împreunate pentru noi şi să se roage, la fel cum au făcut şi la Asia Express, pentru că sunt echipe foarte bune şi vom avea nevoie de un al treilea membru în echipă – cei de acasă!”.

Feli & Nicolai Tand

Feli: „În acest nou sezon din Te cunosc de undeva! urmăresc să mă distrez la maximum. Am mai participat, acum nouă sezoane, la Te cunosc de undeva!, dar atunci competiţia nu era pe cupluri.

Din ce am văzut atunci şi ceea ce văd acum în conceptul acesta nou, de a face spectacol la dublu, o să ştiu să mă bucur  mai mult decât am reuşit  atunci, iar oamenii de acasă să se aştepte la unul dintre cele mai tari sezoane.

Împreună cu Nicolai pregatim surprize frumoase şi “delicioase”. Sunt mândră cu partenerul meu de scenă!“

Nicolai Tand: „Pentru mine este o nebunie frumoasă acest proiect, pentru că nu ştiu să cânt foarte bine, însă mi-am propus ca la încheierea filmărilor să fac asta mai bine.

Voi încerca să fiu mai relaxat, însă nu promit că voi şi reuşi. Începutul este mai greu, pentru că totul este nou: am de învăţat strofe întregi, lucru pe care nu l-am mai făcut de la şcoală, apoi trebuie să intru în pielea personajului şi apoi să cânt.

Am mare noroc cu Feli, coechipiera mea, care mă ajută cu sfaturi şi îmi dă şi liniştea de care am nevoie pentru a mă putea concentra!”.

Jo & Liviu Teodorescu

Jo (Ioana Anuţa): „Am primit cu mare bucurie propunerea de a participa la acest proiect! Aşteptările sunt deja foarte mari din partea noastră şi sunt uşor panicată.

Când aşteptările sunt sus, trebuie să te ridici la nivelul lor. Nu cred că putea să existe un partener pentru Te cunosc de undeva! mai bun, pentru mine, decât Liviu!”.

Liviu Teodorescu: „Eu îmi doresc ca publicul să se aştepte la cât mai puţin de la noi, pentru a putea să îi surprindem.

Este extraordinar să fac echipă cu Ioana, este ca şi când am venit cu sora mea. Nu am o soră, dar, datorită acestui proiect, am acum!”.

Eliza & Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu: „Telespectatorii Te cunosc de undeva! trebuie să se aştepte de la noi la mult amuzament şi divertisment de calitate.

Cu siguranţă vor fi nişte transformări spectaculoase, unele mai reuşite decât altele. Dar un lucru este sigur şi acela este că va fi un show total”

Eliza: „Nici eu nu ştiu la ce să mă aştept de la mine în noul sezon Te cunosc de undeva!, dar sunt sigură că va fi un sezon sezon spectaculos, plin de energie, de culoare, de descoperiri. <Doamne, ajută!> să ne iasă şi nouă personajele!”.

Emilian & WRS

WRS(Andrei Ionuţ Ursu): „Cred că echipa noastră îi va surprinde pe cei de acasă. Noi suntem destul de liniştiţi în viaţa de zi cu zi, dar încă de la prima ediţie vom veni cu o bombă de energie, multe surprize şi multă distracţie.

Încercăm să îmbinăm distracţia cu utilul şi profesionalismul. Cu Emilian mă înţeleg foarte bine, parcă suntem fraţi dintotdeauna, chiar dacă suntem foarte diferiţi.

Eu sunt lent, relaxat, iar el este foarte punctual şi se gândeşte la fiecare detaliu. Ne completăm perfect în acest sens, fiind diferiţi, iar echipa funcţionează foarte bine”.

Emilian: „Încă din primele gale vom începe în forţă, aşa că pregătiţi-vă, pentru că am venit să facem show. Mă bucur foarte tare să fac echipă cu WRS, pentru că ne ştim de mult timp.

Suntem foarte diferiţi, atunci când mă stresez mai tare, el este mai chill şi îmi transmite din starea lui de spirit. Atunci când el este mai low, eu sunt mai agitat şi îi dau din energia mea. Ne completăm reciproc, iar asta este foarte important într-o echipă!”.

Rona Hartner & Johny Romano

Rona Hartner: „Suntem o echipă fresh, foarte veselă şi sperăm să le transmitem starea noastră şi celor de acasă.

Johnny acum debutează în această meserie, iar eu, deşi am 31 de ani de meserie, parcă descopăr de fiecare dată acest gen de spectacol, fapt care mă face să îmi depăşesc toate limitele.

Abia aşteptăm să descoperiţi duo-ul nostru!”.

Johny Romano: „Publicul ar trebui să se aştepte de la noi la puţin haos în primele ediţii, la filmări, iar vocal vom da totul!

Mă bucur foarte tare să fac echipă cu Rona, este un om absolut minunat, parcă ne ştim dintotdeauna.

De fapt, dacă stau să mă gândesc, realizez de ce îmi este aşa familiară - pentru că seamănă foarte tare, la comportament, cu mătuşile mele!”.

Sore & Emma de la ZU

Sore: „Cei de acasă ne vor vedea, atât pe mine, cât şi pe Emma, aşa cum nu ne-au mai văzut. Ne-am cunoscut chiar la radio şi am descoperit că suntem foarte compatibile.

Avem multă chimie, râdem împreună şi ne aventurăm cu totul în personajele pe care le primim. Abia aşteptăm să înceapă aventura!”.

Emma: „Să fii pregătit de transformare, dar să nu ştii în ce te transformi e adrenalină pură! Publicul Te cunosc de undeva! să se aştepte să ne vadă aşa cum nu ne-au mai văzut vreodată, iar pe Sore să o vadă strălucind aşa cum nu s-a arătat până acum.

Suntem echipa <Ţiplet>. Am întâlnit nu numai o femeie extraordinar de ambiţioasă şi determinată, ci şi o prietenă de nădejde.

Este foarte frumos ca oamenii pe care îi admiri să te admire înapoi! Abia aştept să parcurgem drumul de la holul radioului, care ne-a facut cunoştinţă, la aventura de pe platoul #tcdu18“.

Emi & Cuza (câştigătorii sezonului trecut)
         

Emi: „Cred că va fi greu să câştigăm şi sezonul acesta, mai ales că juriul o să ne taxeze destul de drastic, pentru că avem deja experienţă.

Oricum noi nu venim pentru câştig, ci ca să ne distrăm. Odată ce te-a prins microbul acestui show, greu mai scapi de el!”.

Cuza: „Ne-am bucurat foarte tare când am primit propunerea de a reveni în sezonul 18, pentru că Te cunosc de undeva! e genul de show în care participi în primul rând pentru distracţia cu care vine la pachet.

Râdem, glumim, dar trebuie să punctăm că este şi show-ul la care am muncit cel mai mult. Abia aşteptăm să descoperim şi noi cu ce provocări vine noul sezon, mai ales că se anunţă a fi unul incendiar”.
               
Show-ul Te cunosc de undeva! Este prezentat de Alina Puşcaş şi Pepe, iar din juriu fac parte Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan.

Antena 1 nu a anunţat încă data premierei celui de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva!.

Citeşte şi: Finala Te cunosc de undeva!, sâmbătă seară, la Antena 1. Pepe intră şi el "costumat" pe scenă

Citeşte şi: AUDIENŢE. Câţi români s-au uitat la finala Te cunosc de undeva? Băieţii de la Noaptea târziu, marii câştigători

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

sus