Skip to main content

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Fosta şefă TVR Irina Radu va conduce operaţiunile Prima TV

 
EXCLUSIV Paginademedia.ro. Fosta şefă TVR Irina Radu va conduce operaţiunile Prima TV

EXCLUSIV Paginademedia. Nume nou în conducerea grupului Clever Media, care deţine, printre altele, posturile de televiziune Prima TV şi Profit.ro.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Irina Radu, fost director al Televiziunii Publice, va conduce toate operaţiunile de televiziune ale grupului de media.

Conform aceloraşi surse, mutarea urmează să fie oficializată în curând.

În prezent, Clever media operează posturile Prima TV, Prima Sport (1, 2, 3 şi 4), Agro TV, Profit.ro şi Cinemaraton. Alte opt televiziuni tematice sunt în plan. Acţionar majoritar al grupului media este Adrian Tomşa.

Citeşte şi: Grupul care deţine Prima TV a primit de la CNA licenţele pentru opt noi televiziuni. Schimbare majoră: toate posturile din grupul Clever vor avea Prima în nume. Inclusiv Look

Irina Radu a condus TVR, ca preşedinte-director general, între anii 2015-2017. A fost înlocuită de Doina Gradea. După plecarea din Televiziunea Publică a lucrat la OSCE - Organizaţia pentru Securitate şi Apărare în Europa, în Albania. La OSCE, a condus departamentul de media.

În primăvara acestui an, Irina Radu s-a întors în ţară, la TVR.

Contactată de Paginademedia.ro, Irina Radu nu a comentat informaţia.

Irina Radu şi-a început cariera în TVR la Iaşi, la începutul anilor 90. A plecat în 2006, pentru a conduce proiectul Kanal D, care urma să se lanseze. A avut o scurtă oprire la Antena 1, apoi a revenit la Televiziunea Publică.

A fost directorul festivalului Cerbul de Aur patru ediţii.

Irina Radu, carte de vizită:

martie-iunie 2022: TVR - producător, trainer, consultant media

2018-2022: OSCE - Senior Media Development Officer

2015-2017: TVR - Preşedinte Director General

2013-2015: TVR - Director de programe

2010 - Intact Production - Director General

2006-2009: Kanal D - Director de producţie şi programe

2001-2006: TVR, unde a deţinut mai multe poziţii de coordonare (evenimente, TVR 1, TVR 2)

1993-2000: TVR - producător şi prezentator

1991-1993: TVR Iaşi - editor şi prezentator

1990-1992: Monitorul de Iaşi - editor

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Prima telespectatoare Prima telespectatoare
    Sa-i dea D-zeu sanatate si sa-i convinga pe sefii gigantului media Clever, vestitul cuplu Tomsa & Teszari, sa-i acorde un buget suficient pentru proiectele ei! Din pacate, predecesorii, Anca Budinschi, Septimiu Sarateanu, Calinescu, etc au sucombat prin inanitie. Asa ca, sper sa nu se duca dupa ei!
  • Cristian Gheorghita Cristian Gheorghita
    Am lucrat cu Irina la Kanal D mai multi ani, inca de la lansare. Stie bine ce are de facut. Am lucrat si la Prima TV si sunt inca oameni buni acolo. Sa reusesti sa aduci echipa impreuna. Mult succes Irina!
  • Sergiu Cazzavilan Sergiu Cazzavilan
    Buna mutare. Irina este intre ultimii oameni din industrie capabili sa aiba o viziune, sa managerieze un canal de televiziune. Cat despre cârtitori, e plina lumea… succes dna Radu.
  • Fierbinti Fierbinti
    Adela lider iar peste masterchef

    Dar sub Fierbinti.
  • SobySobea SobySobea
    Profit.ro se numește acum Profit News!
    Este o greșeală în articol!
  • Audiență Audiență
    Dați audiențele de aseara ,din prime time,Adela lider de audiență
  • Mihai Mihai
    @Senzationescu. Du-te la somn!
  • Mile Mile
    Angajații TVR in delir ha
  • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
    Draga de Irina a ars câteva luni bune gazul in Televiziunea publică. Nu a făcut nimic tot asteptând să i se ofere ceva, o sinecură. Turturica, grijuliu cum îl știm cu banii publici, i-a dat fără să clipească salariul. Vreo 12-13000 de lei pe lună. Acum Irina, vazând insultele la adresa EBU, fiind fată de onoare, a protestat plecând. Brava, Irina, brava Turturica. Multe alte fapte manageriale ca acestea.
  • Senzationescu Senzationescu
    Eu nu inteleg cum site-ul paginademedia.ro isi da informatii singur. Nu exista comunicat de presa, nu sunt citate surse, persoana in cauza nu a comentat. Goana dupa senzational continua si ni se pare normal sa facem vizualizari cu click bait-uri fara sa ne gandim care e impactul asupra oamenilor implicati.
  • Mile Mile
    Adela lider iar peste masterchef
  • Wagner Wagner
    Inca o valoare maxima in caruselul impostorilor. Macar TVR scapa de o leafa imensa, dar Prima se ingroapa si mai tare. Poate ii ia cu ea si pe Gradea, Calota, Manoliu, Grusca si alti facatori de nimic. A, si pe Turturica, daca-i adevarat ca e pe faras. E incredibil cum insi care n-au facut nimic pe nicaieri reusesc mereu sa se agate de scaune caldute.
  • Corina Corina
    Carmina si Simona ce fac la Prima tv? le tine Tomsa de mila pentru ca nici nu prea vin pe la munca sau daca vin stau si vorbesc la telefon. Intre timp numarul de angajati scade in fiecare saptamana. Ati vazut audientele de la stiri?
  • Mile Mile
    Livia pila ai rămas iar pe dinafara
  • Livia Pila Livia Pila
    SIE i-a tinut intotdeauna un loc caldut Irinucai pentru zile negre. Dar oare ce emisiuni a produs pentru TVR in 2022?

Trimite un comentariu

sus