Skip to main content

VIDEO. Culcat! Echipa TVR cu jurnalistul Alex Costache, prinsă între schimburi de focuri în Ucraina: "Trebuie să recunosc, m-a cuprins frica"

 
VIDEO. Culcat! Echipa TVR cu jurnalistul Alex Costache, prinsă între schimburi de focuri în Ucraina: "Trebuie să recunosc, m-a cuprins frica"

VIDEO. Echipa Ştirilor TVR, cu Alex Costache reporter, a fost prinsă între bombardamente în zona Harkov, iar ziaristul s-a retras după o maşină.

Publicitate

"Exact când colegii noştri se pregăteau să filmeze un nou reportaj, două bombardamente extrem de puternice au zguduit zona", scrie site-ul TVR.

Alex Costache a relatat povestea pentru TVR:

"Trebuie să recunosc, m-a cuprins frica în acel moment, pentru că nu ştiam câte lovituri vor mai fi şi dacă ne va nimeri vreuna. Am alergat instinctiv către maşină, iar militarii au strigat către noi să ne aruncăm pe burtă, ceea ce am şi făcut, lângă roată"

Jurnalistul a continuat:

"Acolo cumva m-am simţit mai în siguranţă, dar în continuare nu ştiam ce să facem. Militarii au strigat din nou la noi să plecăm - au strigat înjurând să plecăm mai repede de acolo, ceea ce am şi făcut. Eram la intrarea în Kupiansk, iar armata nu ne-a lăsat să intrăm pentru că erau bombardamente.

Noi eram cam amărâţi din cauza acestui lucru, dar până la urmă am înţeles de ce nu am fost lăsaţi"

VIDEO. Momentul în care echipa TVR a fost prinsă între focuri

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • margo margo
    sfat: in zone de conflict daca se trage din fata, nu te adapostesti IN LATERALUL UNUI VEHICUL, ci in spatele lui.

    daca e lovitura de artilerie - proiectile reactive sau obuze - nu te adapostesti langa vehicule care ar putea fi tinte, ci te duci spre marginea drumului, in santuri sau in liziera, unde esti protejat de schije si de suflu.

    in general, reporterii trimisi in zone de razboi ar trebui instruiti inainte de armata nationala si apoi de militarii tarii unde se duc in deplasare, macar sa le spuna cateva indicative, gen: cand spun RUN, te indepartezi cat poti de repede, daca spun DUCK, te culci imediat la pamant etc etc.
  • margo margo
    wow, ce curajos trebuie sa fie cameramanul: desi reporterul se asaza linistit la pamant langa masina, cameramanul nu se adaposteste, ci filmeaza din lateral stanga, chiar din fata masinii dupa care se adaposteste reporterul... evident, cu amorsa pe numarul de inmatriculare ca sa zica: et in arcadia ego.
  • kekw kekw
    tvr nu stie mai mult de 360p lmfao
  • dan dan
    Ceva neasteptat...
  • Iulia Marusievici Iulia Marusievici
    Ala care merge linistit pe langa masina in timp ce reporterul traieste "drama vietii lui", nu pare prea speriat, se leaga la sireturi. Halal jurnalist: fara echipament de protectie, doar sa culeaga senzationalul. E atat de speriat incat are timp sa ii zica operatorului "Filmeaza".

Trimite un comentariu

sus